| JuicyCupcake a întrebat:

Ei bine poate ca nu sunt singura care isi doreste niste buze frumoase si hidratate,nu? Toate avem cate un balsam de buze in care avem incredere. Eu maine ma duc La DM si am cautat pe cateva site-uri balsamuri de buze Balea DM si doar unul m-a multumit. Acesta se numeste "Prinzessin Sternenzauber Lippen-Pflege", dar este o problema. Nu stiu ce aroma sa aleg. Sunt doua arome: capsuni si caramel. Cautati pe site acest balsam de buze si dupa ce v-ati hotarat care e mai bun, spuneti-mi sa stiu pe care sa il cumpar. Va rog, ajutati-ma! Funda! happy

10 răspunsuri:
| SweetLolipop a răspuns:

Eu as alege caramel.sincer

| kx123 a răspuns:

Eu l-as alege pe cel de capsuni!

| Fragile a răspuns:

Eu ţi-l sugerez pe cel de căpşune.

| iza4ever a răspuns:

Sincer eu as alege capsuni.

| beniamin1994 a răspuns:

Sincer nu conteaza decat gustul tau! nu conteaza caramel sau capsuna sa fie mai bun! mai bun este ce iti place tie! daca tu preferi capsuni pe ala il iei! el are aceleasi proprietati!

| Killer2012 a răspuns:

O vecina de-a mea spunea ca e mai bun cel cu gustul de caramel si in plus dupa parerea mea mai bine as manca o caramea decat o capsunica.

| Doηηa a răspuns:

Eu spun de căpșune dar, tu știi cel mai bine ce-ți place.

| Marina01 a răspuns:

O sa vezi acolo, fiecare are pareri impartite important este ce vrei tuwinking kiss! Take care!

| noktambul a răspuns:

Buze frumoase si hidratate?! Nu balsamuri iti trebuie tie, ci niste reprize de pupaciuni pasionale happy

| FreakyChucky a răspuns:

Capsuni love struck
pana la urma tot ce vrei tu iti iei.
bafta :*