| cristycristina12 a întrebat:

Este adevărat ca dacă ții părul în coadă împletită îți crește mai repede? Dacă da, de ce? Dacă nu cum să fac să crească mai repede?
Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Este un mit, nu crede toate prostiile.Parul creste diferit de la o persoana la alta, incearca doar sa nu utilizezi caldura( placa, uscator de par, ondulator), sa ti-l hidratezi mereu cu balsam si masca si apoi un ulei din comert, cum ar fi cel de la Avon sau Gliss. Poti face masti si in casa, recomand cea din ulei de masline pe care o aplici pe varfuri, acestea vor fi mult mai sanatoase, iar pentru cresterea parului aplica la radacina ulei de ricin ce stimuleaza cresterea.Il poti aplica si pe gene si sprancene daca ai nevoie.Nu pieptana parul cand e ud pentru ca este foarte fragil si se rupe.Nu uita ca la macar 3 luni sa-ti tunzi varfurile tocite.Ai grija de parul tau si vei vedea rezultate in timp.

2 răspunsuri:
| irinuk28 a răspuns:

Se zice că dacă îl ții într-o coadă împletită, nu e atât de predispus deteriorării, și de aceea sunt șanse să crească mai repede. Nu știu ce să cred, sincer, dar merită încercat. Ca să ajuți la creștere, folosește măști de par cu ulei de ricin. Una binecunoscută și foarte folositoare ar fi cea cu gălbenuș de ou și ulei de ricin!winking

| denisadr a răspuns:

200 lei(miracle oil). Dar pentru ca e foarte scump, m-am interesat de ingredientele din care este facut, si poti sa iti faci o masca.
-zeama unei lamai
-piper negru
-ulei de ricin
-avocado
Dupa ce le amesteci, pui intr-osticluta. iar inainte de a te spala pe cap, foloseste 10 mililitri, pe care o sa il aplici pe scalp, masând pentru a intra bine in piele si la radacinile firelor de par. Dupa pune un prosop pe cap si tine-l asa 1ora. Dupa te poti spala pe cap in mod obisnuit.
Daca vrei iti pot recomanda samponurile care contin Keratina, nu stiu daca se gasesc in hipermarket-uri dar am gasit pe net ca Farmec face sampon cu Keratina.