Da, e adevarat. Dupa ce te speli cu sampon si te clatesti bine, pui intr-un vas 3 sferturi apa, iar restul de un sfert pui otet ( de preferat sa fie de mere; si mai bun este cel de mere cu miere de albine, il gasesti la plafar ). Clatesti parul cu amestecatura asta, dupa care dai cu apa din abundenta, ca sa nu ramana mirosul. Daca folosesti balsam pentru par, este si mai bine, il poti aplica in incheiere . Cu cat parfumul balsamului e mai puternic, cu atat mirosul de otet nu se va mai simti ( E foarte bun balsamul ala, Kallos). Din cate stiam eu, otetul e bun si pentru matreata
Good night
După ce îți speli părul cu șampon, îl clătești cu apă în care au pus puțin oțet. Se amesteca o jumatate de ceasca de otet de mere cu un litru de apa. Optional se poate adauga 5-10 picaturi de ulei de lavantica, pentru ca parul sa nu aiba un miros de otet. Aceasta combinatie se va folosi la final dupa samponare. Efectele clatirii parului cu otet sunt:
- parul moale si fin
- previne caderea parului si aparitia cheliei
- elimina mancarimea
Să ai o zi cu zâmbet!
Pui otet(preferabil de mere) intr-un vas cu apa, si te clatesti cu el. Nu te mai clati cu apa ca asa nu rezolvi nimic! Mirosul dispare din par pana a doua zi si oricum nu e sesizabil.
Da, face parul mai lucios pentru ca elimina rezidurile lasate de sampon in par.
Da e adevarata.Dar nu o sa foe cu mult mai lucios(doar putin). Dupa ce te-ai dat cu sampon te clatesti dupa care itit pui otet si apoi te clatesti din nou.
Eu stiu ca dupa ce te.ai spalat si te.ai clatit, pui in ceva foarte putin otel. si umpli cu apa. si te clatesti cu apa aia cu otet, si dupa aia numai clatesti. p.s: putin otet, km 1 deget(pe orizontal)