Eu sunt reprezentant si te asigur ca nu-i d treaba, sa nu iti cumperi, mai bine incearca fondul de ten calmant tot d la avon ii intre 17-20 lei ii foarte bun
Nu e bun. Am cumparat doua crezand ca am scris codu` gresit si de aia a venit in alta culoarea.
De fapt, nu arata deloc cum arata in brosura. Vine in culori mult mai inchise...
Dai banii degeaba.Este foarte prost acel fond de ten. Ia-l pe cel callming efect.Este mai scump, dar diferenta de calitate este indiscutabila.
Eu am. mi se pare destul de bun...Il folosesc mai mult ca baza pentru machiaj...
Din gama asta cu Color nu prea ma incanta nici un produs. Ce mai bine cauta in catalog ca exista alte fonduri de ten(ce-i drept mai scumpe, dar si mai bune).pop.andreeac
Daca vrei un fond de ten pentru acoperirea imperfectiunilor nu ti-l recomand.eu folosesc nuanta ivory beige dar mai mult ca pe o baza de machiaj.cam asa e. daca nu prea dispui de resurse financiare eu iti recomand sa-ti cumperi un all day wear sau miss sporty.sunt ieftine si bune in acelasi timp.(bine poate nu asa ieftine ca si color trend.)
Nu inteleg de ce voi toti spuneti ca nu este bun eu il am am cerut si eu parerea pe TPU si toti mi-au zis ca nu este bun d enimic era prea tarziu dadusem comannda si cand a venit am vazut cu ochii mei cat este de bun eu folosesc nuanta bisque si este foarte bun il ador pe viitor numai din asta am sa folosesc pot spune ca acopera aproape la fel d ebine ca ideal shade si e 13 lei nu 42 de lei ca ideal shade eu sunt super multumita de el :X
Întradevăr este ieftin 16 RON Chiar și mai ieftin dar este bunicel eu nu am comandat acum câteva zile de pe Avon acum este 25 RON color Trend și are ruj mat și corector foarte foarte bune rujul am folosit bej Dar este foarte bun și nu prea se observă voi poți folosi și la școală
pryncesSs întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: