| Dienushu a întrebat:

Buna TPU`! Este bun uleiul de ricin pentru varfurile de par deteriorate(arse) thinking Fundaa`!

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

Pentru varfuri nu. este bun pentru intretinerea genelor si al sprancenelor si pentru cresterea parului, dar aplicat la radacina. la varfuri daca-l aplici nu rezolvi nimic. cel mai bine este sa-ti tunzi varfurile despicate si apoi sa incerci sa ai mai multa grija de parul tau, foloseste balsam specific tipului de par pe care-l ai si incearca pe cat mai mult posibil sa lasi placa sau alte ''aparate'' pentru par de-o parte.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nimic nu mai poate salva varfurile arse, deteriorate, mai ramane doar foarfeca

| anss23 a răspuns:

Daca firul de par e despicat si are un aspect deteriorat nu prea mai poti face nimic pentru a-i reda sanatatea.Mai bine te tunzi, decat sa cheltuiesti o gramada de bani pe produse "minune".

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Bună. Şi eu am avut vârfurile arse din cauza plăcii de întins părul şi am folosit ulei de ricin. Sincer, nu a făcut prea mare lucru, o fi el bun dar sfatul meu este să te duci la frizer şi să îţi iei puţin din varfuri altfel nu o să îţi mai creasca părul la fel de repede. Eu aşa am făcut şi e mult mai bine happy Have a nice day!

| robotiii a răspuns:

Nu prea face nimic! Nu vei observa diferenta dintre varfurile tale de acum si cele de dupa ce ti-ai dat cu ulei. happy