| Raluka2006 a întrebat:

Bună TPU.
Eu acum câteva săptămâni mi-am descoperit o pasiune adică Makeup.
De atunci mi-am cumpărat foarte multe machiaje etc. Cu dorința de a face niște cursuri. Am fost încrezătoare în ceea ce fac, zilnic le machiam pe prietenele mele și erau extrem de încântate de machiaj, dar mulți îmi spun (din familia mea sau rude): Nu o să devii tu așa ceva! De ce te machiezi?
Aceste cuvinte m-au rănit foarte tare și m-au descurajat enorm.
Oare ce să fac, să îmi continui pasiunea sau ei chiar au dreptate?
Dau fundă promit!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Probabil familia ta vede ca dai banii pe niste lucruri inutile din punctul lor de vedere dar folositoare ție, nu ai spus daca prietenele tale te plătesc pentru machiajul facut sau le faci gratis? Cursurile costă bani multi, iar cei care organizeaza astfel de cursuri nu i ti asigură loc de muncă, iar ca sa dai niste bani doar pentru un hobby dar cu care sa nu produci alti bani nu este ok, daca gasesti imediat loc de muncă după terminarea cursurilor, intr-un salon ar fi super, dar nu stii viitorul ce aduce din cauza pandemiei, saloanele numai au cliente, femeile prefera sa se machieze singure si daca tot stau acasa majoritatea sau lucreaza online, nu se mai machiază, tu ce varsta ai? Mult suuces si daca i ti place si ai banii fă cursurile si vezi poate gasesti loc de muncă.

| Wr3nch a răspuns:

Continua linistita. Se castiga bani frumosi din asta si e super fain ca iti place. Ei saracii is pareli cu viata.

| Vântulalb a răspuns:

Fa cursurile. Prietenele pot fi subiective. Si lasa moftul cu ranitul. Fii realista si cinstita fata de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O scoala din aia de make-up nu costa mai mult decat 1 an de facultate.
Oricine poate deveni make-up artist, nu e ca si cum ar fi greu de atins job-ul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu o sa devii tu asa ceva". Serios? De parca e și greu sa ajungi make up artist. Dacă face un curs și te perfecționezi, scoți bănuți din make up. Asa ca fa ce îți place și gata.

| Clytia a răspuns:

Fă exact ceea ce-ți place. E strict alegerea ta, așa că urmează-ți pasiunile și nu te lăsa descurajată de gurile rele.
Mult succes!

| Tetetetetetetetetetetteteteretetwrwrw a răspuns:

Nu trebuie sa te lasi descurajata de nimeni! tu esti tu, ei sunt ei si faci ce vrei tu cu viata ei, alegi singura ce vrei sa devi si ce iti place, asa cum si ei au facut-o, nu te mai lasa descurajata de nimeni si nimic.