| xAndraa23 a întrebat:

Eu am breton intr-o parte si m-am saturat de el as vrea o schimbare, asa ca m-am hotarat sa revin la cararea pe mijloc. Dar problema este ca vreau sa-mi creasca mai repede bretonul. Stiu ca suna ciudat dar daca mi-l prind arata urat, deci ma puteti ajuta? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai daca ai breton pe o parte o sa dureze ceva pana o sa ai din nou carere pe mijloc. Nu ai cu ce sa iti dai ca sa iti creasca parul mai repede, poti sa iti dai cu ulei de ricin sau tot felul de tratamente dar o sa creasca doar cu 5mm in plus deci nici nu se va observa. O sa creasca el, lasa'l impace.
Cumam zis si mai sus o sa fi destul de dificil cu cararea pe mijloc, dupa ce iti faci baie cat parul e ud fa'ti carere pe mijloc tot timpul pentru ca parul sa se obisnuiasca cu carearea asta, si incearca da ti bretonul prins daca nu iti mai place, poti sa iti faci din el (daca e putin mai lung) o codita impletita pe care sa o prinzi, sunt multe modalitati, poti sa il prinzi cu o bentita, sau poti sa iei bretonul si sa il prinzi cu o agrfa in spatele parului, chiar langa ureche. un singur sfat pot sa iti dau, sa nu folosesti placa sau feon pe breton deoarece va creste mai greu.

| Nicoleta1621 a răspuns:

Nu se mai poarta carare pe mijloc in plus se vede si aiurea.(parerea mea) sta mai fain pe o parte bretonul, prinde-l intr-o parte cu clamita sau peste cap.depinde cum iti place.

| xAndraa23 explică (pentru Nicoleta1621):

Stiu, si iti dau dreptate dar mie nu imi sta bine parul asa. M-am cam saturat de el si imi doresc o schimbare pentru ca vreau sa ma simt mai libera sa nu mai stau cu grija cum imi sta bretonul laughing

| ir3al a răspuns:

laughing samponul de urzica face minuni mamica...

| supersecreta a răspuns:

Da,taieti bretonul si da-ti cu sampon special care il face sa creasca incet.asa fac si eu