| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. Eu am in plan sa imi fac un tatuaj sau maximum 2 in viitorul apropiat(nu de alta, dar e prima data la mine si nu stiu cat as rezista cu durerea). Ideea este ca nu am inspiratie despre ce as putea sa imi fac, avand in vedere ca in general ma pasioneaza psihologia, spiritualitatea, astrologia, astronomia, unele religii(cred ca cel mai mult budismul, jainismul, dar si crestinismul) si nu in ultimul rand pisicilelaughing. Eu am cautat si diferite saloane de tatuaje sau pe google diverse imagini, dar nu prea am gasit ce m-ar interesa. Voi ce idei sau sfaturi mi-ati da? Multumesc tare mult!

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Buna, tatuajele nu dor atat de tare pe cat cred cei care nu s-au tatuat niciodata. La primul tatuaj ma asteptam sa doara destul de tare, dar se simte ca si cum te-ai epila cu un aparat electric... e cam aceeasi senzatie, iar acum am 2 brate aproape tatuate. Poti cauta idei de tatuaje pe pinterest in functie de interesele tale sau te poti consulta cu artistul care te tatueaza pentru un tatuaj personalizat facut de el ca sa nu ai tatuat ceva ce are toata Romania pe piele, stim multe exemple de tatuaje similare la multi oameni.

4 răspunsuri:
| VasileArmean a răspuns:

E pacat!

| Sistemulxxl a răspuns:

,Voi ce idei sau sfaturi mi-ati da? '' Sa nu le faci. Dau un aspect aiurea. Daca ai sa vrei sa le scoti te costa de 3 ori mai mult decat ai platit cand le-ai facut.b

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai țiganii se tatueaza

| Smmo a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci. O sa vrei sa il scoti dupa un timp. Un tatuaj nu aduce vreo valoare unui om, este ca un marcaj. Spiritual vorbind, ca tot te atrage zona, este amprenta unei entitati - nu prea pozitive, pentru ca acelea pozitive nu te indeamna la tatuare. De ce ai vrea asta?
Am avut un profesor in liceu care ne-a atras atentia asupra unui lucru: nu purtati pe voi semne despre care nu stiti cui apartin si ce inseamna. Mare dreptate a avut. Era vorba in cazul acela despre niste inele din argint cu tot felul de semne si cranii si monstruleti si fetele navalisera la butic sa isi aleaga, le-a intarziat doar faptul ca erau din argint si prea scumpe pentru banii unui liceean pe atunci.