| butterflyefect95 a întrebat:

Buna TPU eu as vrea sa ma vopsesc satena si nu stiu daca im va iesi faza este ca eu am parul negru, parul meu natural. eu am mai incercat sa ma vopsesc acum 2. 3 luni cu o vopsea dela loreal suplimmuse si nu este buna de nimic, eu mi am luat un saten pur dar mi-a iesit negru si acum nu mai am probleme ca mi s-a dus, dar im doresc asa de mult sa fiu satena dar mentionez ca nu vreau sa ma decolorez niste, idei sfaturi plz va rog frumos dau funda*:*

Răspuns Câştigător
| bibi2011 a răspuns:

Eu zic sa nu te vopsesti in primul rand, daca esti bruneta nu poti sa optii culoarea de saten decat prin decolorare ( lucru pe care ai spus ca nu vrei sa-l faci ). indiferent ce metoda ai aplica, culoarea nu va prinde pe parul tau deoarece este inchis...
vopsitul strica parul, il deterioreaza si il arde. daca vrei neaparat sa te vopsesti dupa cum am spus, singura modalitate este sa te decolorezi. am avut o prietena care avea culoarea castaniu ( deci nici macar brunet) si cand sa vopsit saten la L'oreal ( deci nu orice salon ) nu a prins absolut deloc,... nu se observa nicio diferenta.
sper ca te-am ajutat, bafta :*

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă vrei să ți se strice părul, vopsește-l!

| Blufadoodle a răspuns:

Du-te la un coafor si intreaba pe o coafeza daca te poate vopsii si ce vopsea iti recomanda

| BruneTTe a răspuns:

Ia-ti Schwarzkopf Brillance. E foarte buna vopseaua. O gasesti in supermarket-uri, are un ambalaj rosu. Iti gasesti tu nuanta doritahee hee

| BLABLAGAGA a răspuns:

Negru si calben fac maro ia-ti o vopsea cu culuarea blond

| RougeEttiquete a răspuns:

Vopseste-te cu henna saten.Sa sti ca e bun si nu strica parul deoarece e facut din plante.happy

| lilboutique a răspuns:

Incearca noile vopsele de la Avon! Stiu ca produsele lor nu sunt extraordinare, dar vopseaua este chiar buna, mama mea a incercat-o si a fost f multumita. Contine si tratament inainte si dupa vopsit. Costa in jur de 20 de lei. O alta vopsea buna este cea de la Kallos, este mai buna pentru parul tau si costa doar 8 lei.