Lipeste ceva pe pereti, flori fluturi, ce iti place tie, si poti sa iti confectionezi tu elemente decorative, gasesti pe google tot ce vrei, sau poti sa iti lipesti deasupra capului litere mare facute din carton colorat pe care sa scrie night, sau dream. multe postere, muta mobila, poti sa iti pui patul in mijlocul camerei, bine, nu chiar in mijloc, sa fie doar cu o latura lipita pe perete, si sa pui pe el multe perne mici colorate,
Pai sunt la magazine diferite abtibilduri pentru camera, le cumperi si nu costa extrem si le pui in orice mod vrei si oriunde vrei, pentru ca si eu am si se lipesc pe perete, si pe mobila, pe orice, poti sa lipesti postere, sa lipesti pozele tale intr-un tablou sau chiar sa le agati cu niste pioneze, va arata frumos... poti sa faci colaje, sa faci obiecte manual si sa le pui acolo....bafta! Daca doresti mai multe idei poti sa-mi scrii in privat.
Daca parintii tai nu au nimic impotriva poti sa iti pictezi peretii sau sa lipesti texte in genul: http://weheartit.com/entry/35483041
Eu mi-am agatat de exemplu o sfoara in genul celei pe care agati rufele la uscat, doar ca peste cea din camera mea am asezat o intalatie de craciun si am prins de ea, cu clesti de lemn poze vechi si noi. Are un aspect foarte placut.
Lipeste postere pe pereti cu actorii, cantaretii, starurile tale preferate. Muta mobila, fa putina ordine
Ai putea sa iți pui pe un perete un tapet colarat, foarte de efect.sau murdaresteti ambele palme cu vopsea colorata si pune.ți palmele pe o foaie alba si apoi inramiaz.o.mie mi se pare un tablou foarte dragut:d si, ceva postere cu actori sau cantaretii, orice iți place ție.sau schimba culoarea pereților, sau covorul, sau chiar perdelele si o sa vezi ca o sa iasă frumos.succes la redecorare!:*
Poti sa lipesti postere cu actori, cantareti / cantarete, vedete preferate, sa decupezi sau sa scoti la imprimanta citate si daca te lasa parintii pe un perete liber fa graffiti Succes!