anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Eu deja mă gândesc cum să mă îmbrac în prima zi de şcoală laughing Aşadar, am ajuns la un rezultat, dar am o nelămurire: cămaşă înflorată, pantaloni crem cu o curea neagră, căreia îi asortez un ceas cu cureaua neagră. Problema este următoarea: papucii. Ce ar merge mai bine: o pereche de tenişi înflorați care se asortează cu cămaşa sau o pereche de mocasini negri care se asortează cu cureaua de la pantaloni şi de la ceas? Eu mă simt bine şi îmi plac ambele perechi, dar eu ştiu că la cămaşă, papucii trebuie asortați cu cureaua de la pantaloni şi de la ceas. Ajutați-mă, vă rog! Mulțumesc, dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| LiveTheMoments a răspuns:

Alege ceva si gata eu as opta mai mult pe mocasinii negrii... Si da vad ca nu sunt singura care se gandeste deja la asta!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si daca ploua in prima zi de scoala? Se duc de râpă toate planurile tale de acum.

| whatevernvm a răspuns:

De ce dracu se gandeste cineva la asa ceva?

| Puicki a răspuns (pentru whatevernvm):

Daca tot nu dai niciun raspuns util, de ce mai comentezi? Ca sa detii titlul de "campionul zilei"? Jalnic.

| whatevernvm a răspuns (pentru Puicki):

Ce dura esti. M-ai facut un om mai bun. Pwwp

| n1445 a răspuns:

In general cureaua si pantofii trebuie sa aiba aceeasi culoare. Nu ti se pare ca sunt prea multe combinatii de culori? Eu cred ca mai bine ai schimba negrul intr-un crem mai inchis decat pantalonii sau chiar maro.