Hei:*nu e nici o problema, eu am 1.74 si numa tocurii inalte port, si eu o sa fiu in clasa a IX-a si in 12 o sa imi iau tocurii de 9 si pantalonii scurtii,nu e absolut nici o problema, in plus poate sa zica chiar orice profesorii, e look`ul tau si il faci cum vrei.Succes:*!
Buna!
Nu,nu este absolut nici o problema, profesorii se leaga in special de uniforma nu de ce pantofi porti in picioare sau daca ai lac pe unghii de o culoare tipatoare sau ce coafura ai.
Poti cumpara fara grija!
Nu e nici o problema . Si eu la inceputul clasei a9a am fost cu tocuri de 7 .
Buna! Eu cred ca ar trebui sa-ti ieipantofi cu toc la deschidere, daca asta doresti tu, dar nu chiar de 7 cm, ca sa lasio impresie buna. Ceva mai discret, de vreo 5 sau 6 cm ar merge. Plus ca esti clasa a 9-a si la mine in scoala am vazut fete de a 7-a cu pantofi cu toc de 8 cm! Ia-ti unii mai discreti, in culori pastelate, nu tipatoare, cum ar fi galben sau rosu deschis, pentru ca vei parea imbracata vulgar. Ceva pe placul tau dar si de bun gust. Sper ca te-am ajutat! Te pup!
Sincera sa fiu eu nu sunt contra dar nici pro. Nici eu nu am ajuns inaltimea perfecta de 1, 75 dar nici nu sunt de 1, 55 am o inaltime potrivita dar niciodata nu ma deranjeaza sa adaug cm in plus! Deci sunt pro pantofi cu toc dar mai ales tocuri inalte. Dar acum depinde de ce impresie vrei sa lasi poti prinde o diriginta un pic "a naibii" care sa nu suporte asa ceva si sa te tina in vizor tot anul'. Deci mai bine iti iei incaltaminte joasa si vezi pe parcurs care va fi relatia ta prof-elev.
You know you love me!
XoXo, Trendstter girl
Nu vad nicio problema.si eu imi iau pantofi cu toc in prima zi si am 1.64 inaltime:d
Da i-ati. Fii o rebela, niciodata sa nu porti ce zic profesorii. Sa nu ii asculti sa nu porti uniforma. Eu la liceu in a ix-a ne dadusera o uniforma "execrabila" cu cravata rosie aprinsa, urata nu se combina deloc si n-am purtat-o. Si m-am dus si le-am spus-o pe fata si le-am recomandat alta uniforma creata de mine, care arata mult mai bine. Asta m-a costat cu cateva note mici, dar m-am facut auzit. Din pacate, nu s-a schimbat nimic, dar din a 10-a nu ne-a mai obligat sa bagam unifroma.
Da nu ce ca e o problema. pana la urma te imbraci cum vrei. dar bine acum nu-ti ua tocuri din astea extra mari da cele de 6-7 cm merg credn ca ar merge si de vreo 8-9 faci cum vrei
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: