| camiitsu a întrebat:

BUNA TPU!:* Eu sunt cam slaba..si as dori sa imi cumpar niste vitamine de ingrasat...dar nu foarte tarihappy.ce ziceti? doar cu acordul medicului bine-inteles:! astept raspuns! msc anticipat!:*

2 răspunsuri:
| lulalica a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine, dar parerea mea este sa te simti bine in pielea ta pentru ca majoritatea fetelor din ziua de azi fac tot feluri de lucruri dureroase ca sa slabeasca.
Cat despre vitamine de ingrasat, ele o sa-ti faca mai mult rau decat bine, mai ales daca faci exces, sau depinde de fiecare organism, poti sa ajungi la o dereglare hormonala si sa te ingrasi foarte tare.Eu am o verisoara care cand era mai tanara (vreo 14 ani) era foarte slaba iar mama ei i'a dat tot felul de vitamine pentru pofta de mancare iar de atunci pana acum ( are vreo 21 de ani) a fost foarte grasa, si inca e. pur si simplu se ingrasa fara sa manance.
Sper ca raspunsul meu a fost cat de cat folositor.
Pa, pa happy

| Coco14 a răspuns:

Du-te la endocrinologie.mai bine ceri sfatul unui medic.mama are o colega al cerei nepot este foarte slab si s-a dus la endocrinolog.i-a facut o injectie si acum are mereu pofta de mancare. dupa parerea mea, cred ca mai bine ai sta asa cum esti.decat sa dai in obezitate si sa slabesti foarte greu, eu zic ca mai bine ai sta asa cum esti.si eu sunt slaba, nici mie nu mi-a placut sa fiu asa, dar cred ca e mai bine decat sa devin mult prea grasa si sa dau inapoi foarte greu, in plus iti mai dai peste cap si sanatatea. modelele sunt slabe si sunt foarte apreciate, asa ca fi mandra cum esti decat sa regreti mai tarziu.