Teoretic, ai greutatea potrivita, insa daca nu te simti bine in pielea ta si iti doresti cu ardoare sa m-ai slabesti, e nevoie de ambitie, multaaaa ambitie!
Pe internet gasesti foarte multe imagini care te pot motiva, care te pot influenta intr-un mod pozitiv!
Cauta imagini cu persoane care arata exact asa cum iti doresti tu sa arati, si munceste pentru asta!
Ă, scuză-mă că-ţi spun dar pe lumea asta există oameni bolnavi care cântăresc sute de kilograme, care nu pot duce o viaţă normală şi stau toată ziua în pat pentru că nu se pot mişca, iar tu la 45 de kilograme consideri că încă e nevoie să slăbeşti? Pe mine mă exasperează gândirea asta a femeilor din secolul 21. Dacă aţi putea să scăpaţi şi de piele, să rămâneţi doar cu oasele ar fi perfect. Eşti îndeajuns de slabă, scote-ţi ideile prosteşti din cap şi fi originală, mănâncă ce vrei dar cu indulgenţă.
De ce vrei sa slabesti? Ai greutatea normala conform inaltimii tale.La 1.55 greutatea trebuie sa fie 45 de kg.Nu te mai simti complexata, pt.ca nu cred ca ia o varsta chiar asa de mare... La 1.55 imi dau seama cam ce varsta ai asa ca daca acuma vrei sa slabesti in viitor o sa ai mari probleme.Crede-ma. Stiu ce zic.
Crede-ma ca la inaltimea ta esti perfecta. nu trebuia sa slabesti pentru ca esti deja foarte slaba si daca ai mai slabi nu ai arata deloc bine. oricum depinde si de varsta