| galma a întrebat:

Fac 13 ani in martie si sunt foarte slabutacrying Am 1.55 si 35 kgsad Oricat as manca nu pun pe mine..Seman cu mama mea.crying Am picioarele si mainile foarte subtiri.Ce exerciti imi recomandati pentru a le ingrosa? Am facut si sport, voley 1 an ..Genoflexiunile sunt bune? Avand in vedere ca am picioarele ca doua bete si sus dar si jos.sadFunda!

5 răspunsuri:
| kilgharrah a răspuns:

Din ce exercitii ne spui tu ai vrea mai mult sa lsabestilaughing. Uite un sfat mananca putin si des (si cu paine) inclusiv la ore tarzii.

Răspuns utilizator avertizat
| DianaIstratii a răspuns:

BunahappyDupa parerea mea, nu artrebui sa faci mult sport, daca practici sportul, nici nu-i de mirare ca esti slabuta, ar trebui sa mananci putin si des, cum s-a mai scris mai jos, nu uita de paine. Vara trecuta, eram si eu foarte saba, pentru ca mancam fara paine, si desigur ca vara mancam fructe si refuzam alte mancaruri, dar am anceput sa mananc paine si sa mananc foarte des, chiar daca nu mi-era foame, rontaiam cate ceva. Si aum se observa foarte mult ca ancep sa ma ingras. Bafta!

| KateNoH8 a răspuns:

Asa eram si eu, e ok o sa prinzi forme in timp, nu sti cate am facut sa ma ingras si nimic. Probabil multi fac misto de tine pentru ca esti asa, dar nu e vina ta, am patit-o si eu si am inceput sa ma ingras de cand a inceput liceul.

| galma explică:

Eu am facut sport, nu mai fac sport de in an..pt.ca nu am mai avut timp.Recunosc ca nu prea mananc paine, dar in rest mananc de 5-6 ori pe zi.