Ar trebui sa consulti un dermatolog, degeaba folosesti solutii sau creme dupa ureche daca nu ai nici un rezultat
Pai, rezolvi problema de sanatate daca se poate, daca nu, incearca sa te speli cu sapun de sulf pe fata. E la farmacie.
http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/tratament-naturist-pentru-acnee_1427
Cineva mi-a zis ca a scapat de ele dandu-se cu alcool. Ideea e sa se usuce pielea.
Hey! Stiu cum te simti, am incercat tot felul de tratamente in decurs de vreo 2-3 ani si am ajuns la concluzia ca remediile naturiste raman number 1. Eram foarte iritata si chiar aveam fata un pic umflata, dar am scapat de toate in mai putin de o saptamana :D Eu folosesc o apa tonica pe baza de busuioc si seara o crema cu argila si propolis. Foarte important e sa bei o cana de ceai de urzica pe zi (da, stiu cum suna) care sa iti curete sangele. Daca vrei poti folosi niste pastile de la DM cu zinc care sunt special facute pentru ten. Nu iti zic exact marcile medicamentelor pentru ca s-ar putea sa nu le gasesti exact pe acelea, totusi iti dau linkul de unde iti poti lua lotiunea si crema: Http://vegis.ro/acnee-tratamente?1=1&ord=7&nav=1&pg=3. Lotiunea e a treia de pe primul rand si crema ultima de pe pagina. De asemenea, bitter-ul de pe ultimul rand se foloseste in concomitent cu crema de argila dar se aplica dimineata, dupa ce iti cureti tenul cu lotiunea cu busuioc.Eu una nu folosesc bitter-ul dar merita sa incerci.Pastilele,insa le folosesc si le-am folosit de dinainte sa gasesc cremele astea si pot sa spun ca si-au facut efectul. Partea rea la ele e ca daca nu le folosesti 3-4 zile iti rasar iar cosuri. In linii mari asta e ideea de baza dar daca incepi tratamentul iti recomand sa mananci mai des legume si cel putin un fruct pe zi :) Bafta!
PS: Daca incerci bitter-ul si are efect sa ma anunti. Eu iti recomand sincer sa folosesti aceste remedii deoarece nu dai pe ele o caruta de bani si sunt naturiste, deci nu au ce rau sa iti faca :*
Una din solutii poate fi sa se dea cu pasta de dinti sau daca locuiti pe langa sat sau comuna sau in apropiere, puteti sa va dati cu planta numita in zona mea rostopasta.