Sa iti zic o povestioara. Am o colega in clasa care a inceput sa se dea cu fond de ten chiar daca nu avea nevoie. In timp a inceput sa ii apara un cos, apoi 2 si tot asa pana cand colega mea a ajuns cu fata plina de bubite si cosuri. A ajuns la medic si de acolo un lung sir de sedinte la dermatolog pentru. ca fata ei a inceput sa arate ca a unei baubute. Deci o sa ajungi exact ca si prietena mea. Dar am o intrebare de ce vrei sa te dai cu fond de ten daca nu ai nevoie? Doar ca sa aratia ca ai si tu fond de ten? Mai bine stai linistita pentru. ca iti garantez vei ajunge si la varsta cand o sa ai mare nevoie de el. Sfatul meu este sa nu te dai cu fond de ten pentru ca iti vei strica fata si este pacat. Acum tu faci ce crezi ca este mai bine.
Nu, daca folosesti o crema pentru tipul tau de ten si te demachiezi in fiecare seara, adica ideea e sa nu dormi cu machiajul pe fata, oricum nu are de ce sa iti afecteze, eu ma dau de 4 ani si tot de mica am inceput si nu am nicio problema
Aha.imi dai sh mie id 'ul taau?
Scumpo,cunosc tentatia unui ten mai inchis decat cel pe care il ai.
Eu zic ca daca nu te dai foarte des si poate folosesti o baza de machiaj ori o crema inaintea aplicarii fondului de ten, nu vei pati nimic.
Daca folosesti foarte des fondul de ten si nu aplici nimic inaintea lui, ai sa observi cum iti apar niste mici cosuri care sunt ca niste denivelari ale pielii deoarece porii nu pot sa respire.
Sper sa iti fie de folos sfatul meu!
Cand eram de vrasta ta m-am prostit si am inceput cu fondul de ten machiajuri, etc. Acum crede-ma ca regret ca am facut greseala asta vei ajunge la o varsta in care vei regreta si tu ca leai folosit mai ales ca ai un ten sanatos si ai o varsta frageda, sfatul meu este sa nu te apuci inca mai asteapta putin...
Nu are rost sa iti dai cu fond de ten daca nu ai cosuri, si nici daca ai avea nu ti'as recomanda. Cel mai bine e sa incepi sa iti dai cu fond de ten cat mai tarziu posibil.
Pai daca il vei folosi rar nu prea va strica nimic, insa daca nu ai nimic ce ascunde mai bine sa nul folosesti, pentru ca natural e cel mai frumos. Si oricum esti la o virsta la care nu ai nevoie de asa ceva. Parerea mea!
N-ai motiv să îţi dai cu font de ten, acesta este pentru acoperirea ridurilor, coşurilor. În plus eşti destul de tânără pentru a te machia, nu uita că mulţi băieţi apreciază fetele frumoase natural.
PS: Sunt baiat, sper să nu fie vreo problemă
Nu il folosii`! Tenu tau e Frumos asa cum este`! Sh eu am facut prostia de a ma da' cu fond de ten si nu aveam coshuri. Sh acum Trebuie sa ma dau ca sa le ascund`!
Daca ai un ten frumos nu are rost sa te dai cu fond de ten...esti de 1000 de ori mai draguta naturala
TeutzaLoL întreabă: