| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

TPU!
Fetelor, am nevoie de sfaturile voastre.Anul trecut am fost vopsita cu efectul "umbre".Varfurile mi le-a decolorat si mai sus mi-a pus un blond mai inchis(eu sunt satena).Ideea e ca in timp l-am taiat si am mers la un alt salon sa ma fac si mi-a iesit un dezastru,l-am reparat acasa,insa acum vreau sa il fac iar pentru ca am mai taiat din par si nu se mai vede. Vreau sa il fac acasa. Problema cea mai mare e ca nu stiu ce blond imi trebuie sus (nu la radacina). Radacina vreau sa o pastrez asa cum e, si mai jos sa pun blondul inchis si varfurile decolorate. Ma ajutati?
Sau sa ma fac doar cu decolorant?
http://www.carrefour-online.ro/......275718.png
http://pophaircuts.com/......rstyle.jpg

Răspuns Câştigător
| dragodana a răspuns:

Salut! Felicitari ca ai fost la salon.Este varianta mai scumpa, dar s-a ocupat de parul tau cineva care stie ce face.Ma bucur ca ti-a iesit ce ai vrut.

4 răspunsuri:
| Anoniusmusds a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te faci la salon. In primul rand, vopseste-ti parul intr-un saten care iti place si care se aseamana cu blondul care iti place.

| dragodana a răspuns:

Salut! Si cate nuante vei avea in par? Din ce ai descris, eu am inteles 3.Esti sorcova?
Coloreaza tot parul o nuanta si dupa 3 saptamani vopseste-l ombre cu L'oreal Preferance wild ombre.
Ombre inseamna nuante mai deschise pe varfuri. Daca tu il faci blond sus si-l decolorezi jos parul va fi mai multe nuante de blond nu ombre.
Pozele pe care le-ai pus tu sunt de la L'oreal(prima) sau realizate cu L'oreal.
Partea de sus(din poze) este saten, nu blond.
In principiu, ombre este un decolorant, dar nu te zgarci la bani.Ia-ti L'oreal.E 30-35 lei.
Eu sunt bruneta(natural) cu ombre pe varfuri.M-am vopsit tot cu L'oreal.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru dragodana):

Am mers la salon si mi-a decolorat parul, fara sa pun vopsea si a iesit foarte bine.Nu-s sorcova... happy

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Anoniusmusds):

Am reusit in final.Mi-am decolorat parul, nu am mai pus si vopsea si e foarte bine. Multumesc pentru raspuns! :*