| FreakyBiiboo15 a întrebat:

Fetelor, cum sa am un abdomen plat, am 15 ani, si nu imi spuneti sa merg la sala, am auzit ca nu e sanatos la varsta asta si nici parintii nu ma lasa, voi ce imi recomandati? Poate niste exercitii sa le fac acasa, si o dieta ceva... ma rog, ce imi recomandati voi? Fundita! happy big grin

Răspuns Câştigător
| 23DiaDia a răspuns:

Daca doresti doar abdomen plat e cel mai simplu lucruhappy doar trebuie sa ai rabdarebig grin nu ai nevoie de mult sport si tot felul de diete, in fiecare seara inainte cu o ora de a te pune in pat, fa cate abdomene poti, cand nu mai poti ia o pauza de 5-10 minute si apoi apuca-te din nou de abdomene, nu o sa poti face prea multe din prima dar cu timpul o sa ajungi sa faci peste 100, daca te tii de aceta exercitiu in fiecare seara intr-o luna talia ta va fi mai ceva a a Biancai Draguseanulaughing prima data nu am crezut dar am incercat si eu si dupa o luna eram de nerecunoscuthappy sper ca te-am putut ajutahappy

3 răspunsuri:
| Loredana123 a răspuns:

Chiar nu este sanatos sa mergi de la varsta asta la sala. In primul rand lasa-te de paine, dulciuri, sucuri si toate amestecate. Nu bea apa in timpul mesei. Mananca salata, fructe si legume. Incearca un regim vegetarian.Prima masa a zilei este cea mai importanta,deci nu o neglija deoarece sarind peste aceasta muschi nu vor mai avea aceiasi rezistenta. Cat despre exerciti abdomene, genoflexiuni, flotari, alergat, mersul pe bicicleta. Sper ca te-am ajutat.

| laurica2001 a răspuns:

Cel mai bine este să faci sport în fiecare zi, cel mai bine să alergi câte o oră în fiecare dimineață. Să încetezi să mănânci pâine, junk food, fast food, etc. Fundă? Sper că te-am ajutat.

| AndreeaEeeea a răspuns:

Eu fac acasa in fiecare seara exerciti : video-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI deja dupa 2 saptamani burtica incepe sa "scada";), eu am deja 4 saptamani de cand il fac, si e chiar foarte bun :) + nu tin nici o dieta.;) fundita? :)