anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Ieri am coafat si machiat o prietena a mamei pentru un eveniment special, si am facut-o sa arate superb. Ea era foarte fericita si vroia sa imi dea bani, insa mama (care era langa mine) a refuzat-o si a insistat sa nu-mi dea. Eu nu ziceam nimic si nici nu asteptam bani pentru asa ceva, insa atitudinea mamei mi s-a parut de dispret fata de mine. Voi ce credeti? Cum ati fi reactionat in locul meu?

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu dispreț, nu o lua așa. Fiind prietena ei, nu avea cum să accepte să-ți dea bani ție, fiica ei. A considerat că e lipsă de respect dacă face lucrul ăsta.
Într-adevăr, trebuia să se gândească și la faptul că tu ai depus efort, ca să arate cât mai bine.
Dacă știi că ai o aptitudine, exploateaz-o și valorific-o!
Poate, în viitor vei deveni make-up artist, sau hairstylist și vei lua o mulțime de bani.
Succes!

| dulkica a răspuns:

Eu cred ca mama ta nu ar fi trebuit sa se amestece si sa-si lase prietena sa-ti dea banii fiindca pana la urma ai muncit pentru ei, nu cred ca a fost dispret, doar o atitudine gresita.

| DracusorImpielitat a răspuns:

N-o lua chiar asa. iti dai seama ca nu ar fi fost frumos sa accepte banii pentru tine, ca doar era prietena ei, si e normal sa iti ajuti prietenii fara plata. intelege-o.

| psiHopixia a răspuns:

Eh.nu o lua asahappy Mama ta nu voia ca pritena ei sa iti dea bani pentru ca ele sunt prietene si nah.asta e. Dar mama ta ar fi trebuit sa nu insiste,a zis o data de doua ori nu, apoi s'o lase sa iti dea. Oricum, mama ta probabil a considerat ca nu e nevoie de bani si probabil daca ai fi primit bani ea s'ar fi simtit aiurea. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Important este ca tu ai fost multumita de ce ai facut.Totusi,desi prietene, mama ta a gresit, facindu-te sa te simti ca ai muncit degeaba.Nu trebuia sa intervina.Mult succes.