| nuspuncinesunt2 a întrebat:

Buna TPU! Ieri am iesit si eu cu niste prietene.Ele aveau cate 200 de lei la ele si si-au cumparat haine.Practic eu nu mi-am luat nimic, doar am probat. Am probat si un top negru si imi statea bine cu el, chiar super si mi-au zis si ele asta si nah, as fi vrut sa mi-l iau.Si acum imi pare rau ca nu mi l-am luat.Insa,vin cu o mica-mare intrebare...
De la ce varsta pot purta fetele topuri?
Mi-ar placea sa primesc un raspuns de la o fata, si cu justificare.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"De la ce varsta pot purta fetele topuri?"

de la ce vârstă vrea fata sau mama ei, fără justificări!

| nuspuncinesunt2 explică (pentru sierra1):

Mnah,am o poveste de viata mai complicata.Stau cu bunica.Ea mi-a mai cumparat unul acum catva timp dar mie nu-mi placea.Ea ar fi de acord. DDar nu vreau sa rada colegii cu care mai ies si prietenii ca la varsta mea port topu-uri.
Multumesc de ajutor!

| sierra1 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Tu știi mai bine, noroc!

| Furnicuta000 a răspuns:

La ce te referi mai exact? Cum era topul? Decoltat? Scurt? Cu bretele subtiri? Fara bretele? Transparent?

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Furnicuta000):

Era un top negru, cu maneca scruta precum la tricouri dar putin bufat si restul in jos era dip elastic si statea fizat pe corp. In majoritate era ca asta https://www.google.com/......ttps?/aclk

iar partea de jos de dupa maneci in jos era de tip elastic, cum e asta la spate https://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0948091001.html

| Furnicuta000 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Daca il porti cu pantaloni cu talie inalta sau fusta cu talie inalta nu cred ca e o problema

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Furnicuta000):

Si eu zic la fel.

| Dintrebare a răspuns:

Buna. Depinde unde vrei sa porti topul si cat este de scurt, decoltat, etc. Daca iti place cum iti sta cu el poti sa il cumperi, normal. La scoala este o dovada de respect sa te imbraci simplu si frumos, fara excese si piele goala. Dar in timpul liber poti sa iti pui ce consideri tu ca iti sta bine si te avantajeaza. Oricum, ca o parere personala, incearca sa nu te iei dupa nimeni. Imbraca-te cum te simti tu bine.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Dintrebare):

Ou,ou,ou..Nu am zis nimic de scoala.La scoala sunt e aleva doar de 10 si sincer nu m-as imbraca in top la scoala nici sa ma oblige doamna,, digirinta". rolling on the floorTopul nu era prea scurt.Era cam fix la cativa milimetri de buric. Doar ca voiam sa stiu deoarece fetele cu care am iesit poarta topuri mereu si chiar si atunci erau imbracate in topuri si inca si-au mai luat fiecare cate unu-doua.
Multumesc de sfat!

| Intelectuooalu a răspuns:

Poți să fii în top cand ai moral și faci orice fara rușine, Gigi Becali e numărul unu

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Intelectuooalu):

Top-urile sunt si niste haine. happy