| Stefaniaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Ieri mi-au iesit niste cosuri pe fata si o prietena mi-a recomandat masca cu bicarbonat de sodiu si m-am iritat foarte tare si mi-au iesit mai multe cosuri. Pana acum nu am mai avut probleme cu cosurile si nu prea stiu ce sa fac, ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog? mersiii :*

Răspuns Câştigător
| denisadeniiiii a răspuns:

Buna!happy Eu iti recomand sa mergi la farmacie si sa iti cumperi Zinerytwinking iti spun din proprie experienta ca am folosit de foarte multe ori si chiar am fata impecabila. Este o solutie care iti usuca cosurilewinking Sper ca te-am ajutat happy

2 răspunsuri:
| MsBeatrice a răspuns:

Buna..stiu prin ce situatie treci.Eu am facut recent o masca cu ou si malai si miere si chiar iti curata fata fa'ti masca asta o data pe saptamana si mi-am facut acum 2 zile una cu zat de cafea ..iti face pielea fina si chiar ti'o curata.Eu una pot sa zic ca numai am nimic pe fata ..Acum 2 luni am mai folosit si o crema de la gerovital..verde nu era scumpa 19 lei maxim si chiar m'a ajutat.P.S:Spala-te cu sapun pe fata dimineata si seara. Sper ca te-am ajutat

| oBuburuză a răspuns:

Buna!
Incearca sa fi mai ingrijita.
Sora mea se spala dimineata si seara pe fata, nu sparge cosurile si se da cu o solutie speciala.
Incearca poate da rezultate.