Poți merge și la medic, pentru sfaturi și recomandări.
Și mie îmi cădea părul în exces, mai ales când îl aveam lung și m-am tuns scurt, după care am incercat să schimb șamponul normal cu unul mai natural (și dacă se poate, să conțină ulei de argan, ajută foarte mult în creșterea și îngrijirea firului de păr și îi face bine și rădăcinii). Seara, obișnuiam să mă dau pe cap cu un amestec de gaz și ulei de argan, după care îmi acopeream capul cu o pungă sau basma și dormeam cu el așa până dimineața, când mă spălam pe cap. Asta mi-a ajutat părul să crească și să mi se îndesească. Acum nu mă mai dau cu amestecul acela, dar când mă spăl pe cap, la final îmi dau pe părul ud cu ceai de "iarbă mare" (așa se numește planta, o găsești în farmacie/plafar cu 3-4 lei) și îmi masez capul ușor, după care îl las puțin să acționeze și îmi usuc părul. Sper sa te ajute și pe tine
Într-adevăr am parul lung si trebuie sa ma tund, cand ma pieptăn o data trebuie sa imi curat piaptanul obligatoriu. Sunt speriata. Dar o sa incerc metodele tale si sper sa ma ajute. Mersi!
Când e mai scurt, e mult mai ușor de îngrijit și are timp și rădăcina să își revină, fiindcă ea trebuie să "hrănească" întregul fir de păr și cu cât e mai lung, cu atât e mai greu. Dar nu e nevoie să te tunzi, dacă nu vrei. Asta era opțional Eu am plâns când m-am tuns Nici nu apucasem să mă bucur mult de el, că a trebuit să-l tund (și eu l-am tuns și foarte scurt și nu-mi prea stătea bine... dublă dezamăgire), dar mă consolam cu gândul că o să-mi crească din nou cum a fost
A nu... Eu chiar vreau sa ma tund, deci nu e o problema
Cel mai bun remediu pentru parul subțire, fragil care cade de la radacina(nu se rupe), este oul.Bate un ou bine, bine, și apoi da te cu acesta la rădăcinile firelor de par. Dupa ce se usuca oul, spala parul normal. o data pe săptămână e de ajuns să repeți, dar știu din experiența proprie că vezi rezultate chiar și din prima utilizare. Daca nu vrei să încerci aceasta metoda, poți lua calciu și magneziu.Mai urmărește cum decurg lucrurile, și fii atentă și la unghii(acestea sunt foarte asemănătoare cu firul de par)Succes, și multă sanatate!