| Ely16 a întrebat:

Imi place un baiat care nu am idee daca ma place se uita la mine intr-un fel mai ciudat adica la unele fele nu se uita asa! De exemplu atunci cand sunt cu prietena mea se uita numai la mine dar cand e ea singura si e si el prin preajma ei se uita la ea nu intelegbig grin.Si de aia va cer parerea! funda:X

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Pai daca se uita la tine cand e si ea acolo, e clar ca pe tine te place. Daca i-ar placea de ea s-ar uita la ea. logic. Cand e ea e singura normal ca se uita la ea. unde altundeva sa se uite? Iar logic laughing
Deci sigur te placehee hee

6 răspunsuri:
| CocoMexii a răspuns:

Eu cred ca el te place, stiu senzatia asta laughing dar poate ca joaca dublu happy cand nu esti tu prin preajma se uita la prietena ta sau la alte fete parerea mea happy bafta cu tipu' love struck

| dianaelena2011 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca il placi vezi daca e reciproc. Mult noroc.

| SadSmiles a răspuns:

S-ar putea sa te placa...

| yloveyou1 a răspuns:

FA-ti curaj si intreaba-l daca te place.N-ai nimic de pierdut.

| ChocoBuff a răspuns:

In primul rand te rog sa nu faci prostia sa pui o alta fata sa vorbeasca cu el despre tine, te va face sa pari imatura si copilaroasa.Du-te la el si vorbeste cu el.Am trecut si eu prin aceeasi poveste, la mine s-a dovedit ca ma iubeste dar nu vrea sa strice prietenia dintre noi. Daca iti place de el vorbeste cu el, daca se dovedeste ca nu eindragostit de tine sa nu fi suparata... exista 100 de baieti care probabil asteapta sa ii bagi in seama.

| Ely16 explică:

Multumesc pentru sfaturi!; x