Stii, serios vorbind, de cînd mă stiu umblu cu părul strîns în majoritatea timpului si nu as spune că după o săptămînă am plete. Însă pot să-ți spun că am încercat tratament cu ulei de ricin. Ți-l aplici pe păr, îl lasi cam 1 oră si apoi îți speli părul ca de obicei. Eu pot să-ți zic din inimă că m-am oprit din cauza lipsei de timp. Însă am o colegă de clasă care afirmă că ajută 100%. Cică mama ei a încercat si merge. Eu pot să-ți spun că în orice caz nu ai nimic de pierut dacă încerci. Si la urma urmei, chiar dacă nu ai rezultatele dorite vei sti că părul ți s-a îmbogățit cu vitamine. Succese!
Nu parul strans il opreste cum ar veni nu are libertate si mamei mele i-a cazut parul si a urmat un tratament de par : o sticla de ulei de ricin 250ml de ulei de masline si doua fiole de vitamina A.Se amesteca bine si se aplica o data pe saptamana si se doarme cu ea iar dimineata iti speli parul. timp de 5 saptamani
apropo sticla de 0.50
multa bafta
Parul,indiferent daca il tii prins sau nu, creste la fel de repede.Pentru a stimula cresterea lui, maseaza scalpul cu ulei de ricin si lasa-l sa actioneze minimum 30 de minute, dupa care spala-te cu sampon de doua ori(pentru a indeparta uleiul ramas)si clateste bine.Fa lucrul acesta o data sau de doua ori pe saptamana.
Din cate am auzit pe la fete asa... pentru cresterea genelor e foarte bun uleiul de ricin. Din moment ce tot par e cred ca are acelasi efect.
SilviaA240293 întreabă:
Mario1996 întreabă: