Hey!
cred ca ai matreata ca nu te clatesti bine...
Dar daca tot nu trece, nici daca folosesti un sampon si balsam bun nici daca te clatesti bine exista o singura solutie.O masca din niste ingrediente pe care nu le ai acasa, te va costa ceva dar macar merita! stiu sigur!
Pune intr-un vas 50 ml de ulei de jojoba, patru picaturi de ulei de eucalipt, patru picaturi de ulei de lavanda si patru picaturi de ulei de rozmarin.Incalzeste usor vasul. Spala-te pe cap,usuca-te dar nu de tot, pielea capului sa fie inca putin umezita, aplica continutul de pielea capului si dupa o ora clateste parul foarte foarte bine.Singura solutie,incearca:*
Pentru caderea parului nu mai folosi placa,phoeon,fixativ,spuma, ceara, nu iti mai trece mana asa des prin el
Pentru matreata exista un sampon foarte bun headen shoulders efect garantat din proprie experienta iti zic cat pentru par mai des incearca sa te speli cu ou, este o metoda mai veche dar merge sau sa te dai cu gaz (oamenii il foloseau impotriva aparitiei paduchilor dar si pentru indesirea parului)
Ar trebuii sa foloseste niste produse gama Bioderma, la mine au dat rezultate atat cele pentru par, cat si pentru fata chiar si corp.
Anticaderea parului renunta la produse gen spuma, fixativ sau ceara. Pentru rezistenta lui fa o "maioneza" din nou si ulei de ricin si tine-o in cap 3-4 ore apoi spala parul normal. pentru matreata nu prea stiu :-s
Ca sa nu-ti mai cada,tunde-te cativa cm(posibil sa tragi de el cam tare cand te pieptini,deci slabesti radacinile); apoi, NU TE PIEPTANA NICIODATA CU PERIA! Cumpara-ti un pieptan cu dintii grosi si rari. Apoi uleiul de ricin face minuni, ca si oul...Pentru matreaza e posibil ca te speli prea des, deci ti s-a secat pielea capului.Mai ales cand stii ca nu trebuie sa iesi din casa, lasa-l murdar.
Pai ar trebui sa cumperi un velfrom hair glow plus de la teleshoping ca cica e foarte bun in a nu iti mai cade parul sau sa ai matreata nu e mult e 229 lei si in plus primesti 2 tuburi