| Denisuk21 a întrebat:

Imi puteti spune cum pot scapa de cosuri rapis?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masca cu argila de la Aslavital,sapunul cu argila,sunt foarte bune pentru acnee, usuca cosurile, improspateaza tenul, ajuta la reinoirea celulara.O poti amesteca cu suc natural de fructe(lamaie, portocala) si s-o lasi sa actioneze intre 10 si 15 minute pe ten, apoi sa clatesti cu apa din abundenta. Poti face un tratament de 1-2 ori pe saptamana, fara sa agresezi tenul.Consuma multe fructe si legume in stare naturala si evita grasimile si dulciurile in exces. Poti incerca si masca cu tarate de ovaz si lapte dulce, masca cu propolis sau miere.fac minuni pentru ten, sunt foarte bune si elimina impuritatile de la nivelul pielii.Ai grija sa te demachiezi zilnic, seara de seara, chiar daca nu ai purtat machiaj pe intreaga zi.Incearca o crema hidratanta cu galbenele sau musetel pentru a te asigura ca nu ti se usuca tenul.

Mult succes! Sper sa-ti fi fost de ajutor. Pupici.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Îţi recomand să foloseşti mai bine o mască pe bază de acid salicilic, sau dacă nu tinctura de propolis dă rezultate foarte bune, foloseşte săpunul cu sulf, usucă coşurile.
Te pup!

| Anonimaa77 a răspuns:

Foloseste Zynerit, este foarte foarte bun.Ti-l recomand.
Bafta :*

| Tαиíα a răspuns:

Încearcă Metrogil este foarte bun eu mai am putin și scap de coșuri Insa e cam lung tratamentul e de 2-3 săptămâni trebuie aplicat doar peste cos.

| NebunaDinCartii a răspuns:

Foloseste ceai de tei, iti usuca foarte repede cosurile si e si eficient. Spalate cu el pe fata dimineata si seara si nu folosi nici o crema de fata.