| bybyshorrr a întrebat:

imi puteti spune si mie cum sa scap de cosuri? de mult am aceasta problema si am incercat fondul de ten, chiar si solutii speciale, dar fara nici un rezultat vreau un remediu natural daca se poate. Multumesc! cel mai bun raspuns FUNDA! :d

Răspuns Câştigător
| TweetyRebeLa a răspuns:

Nu mai folosi acele "solutii speciale", ele nu fac decat sa usuce tenul si sa-ti puna glandele sebacee in alerta. Si eu am avut problema asta mult timp iar tenul meu nu facea decat sa se inroseasca si sa ramana cu semne. Incearca sa lasi fondul de ten la o parte. Pielea nu respira sub fondul de ten si de aceea apar cosurile. Spala-te pe fata cu apa si sapun(fara sapun), fa-ti o solutie purificatoare din ceai verde si aplic-o zilnic fara a mai atinge fata pana se usuca. Acum fiind vara poti sa renunti la fondul de ten si bronzeaza-te! Soarele iti va usca cosurile iar tenul tau va avea si o nuanta frumoasa de bronz. happy
Daca nu vrei totusi, foloseste unul noncomedogenic, matifiant, fara baza de ulei. Incearca sa-l folosesti cat mai rar si la 3-4 zile renunta la el pentru o zi. Te va ajuta. Este mai scump dar face diferenta! happy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| kscorpio a răspuns:

Piseaza aspirina 2-3 pastile le dizolvi intr-un strop de apa si iti dai seara pe tenul curat. iti faci ca o masca si dormi cu ea. faci asta seara de seara si ai sa vezi in cateva zile o saptamana rezultatul

| kscorpio a răspuns:

Si mai e si un unguent de la farmacie se numeste Cutaden e foarte bun si eficient dupa ce termini tratamentul cu aspirina pe care ti l-am spus mai inainte da-ti in fiecare seara cu cutaden in loc de oricare alta crema si o sa vezi ce ten frumos o sa ai. Nu o sa mai faci cosuri numai ca, cutadenul trebuie curatat bine de dimineata ca ramane fata mai alba de la el, dar foloseste-l cu toata increderea. Astept sa-mi spui dupa un timp cum e

| Farmec a răspuns:

Buna! Iti recomandam sa folosesti produsele din Gama Gerovital Plant Stop Acnee. Urmand acest link, in partea de jos a paginii, o sa gasesti si o schema de intretinere:http://farmec.ro/produse/ten/crema-ultra-activa-98.html

| vladutzavlada a răspuns:

Foloseste lapte pe tenul fetii sau smintana, ulei, nu minca chimicate, dulciuri interzise si cit mai mult sa iti speli fata, corpul evita stresurile! nu ti le rupe eu deja am scapat de ele! nu o sa regreti!