| Dumitritsa a întrebat:

imi puteti spune var rog ce inseamna cind te visezi ca te-ai frezat? adica eu am parul lung aproape ajunge pina la fund, si m-am visat ca m-am frezat scurt mai sus de umeri! imi puteti spune va rog ce inseamna?

7 răspunsuri:
| dreamgirl16 a răspuns:

Pay e clar ca iti iubeste freza asa cum e,desi poate deseori te`ai gandit sa te tunzi!love struck. Ceea ce visam e in subconstientu nostru iar atunci cand zicem noi."suntem pe aripile somnului" nu stim exact, sau nu ne amintin exact, ce am visat si in functie de ce ne gandim sau la cine ne gandim deseori aia visam! Probabil ai avut o tentativa sa ti`l tunzi.sau pur si simplu esti ingrozita de parul scurt:* Eu zic ca daca e lins cum il vad in poza sa nu il tunzilove struck Parul lung reprezinta atata de multa feminintate.si e chiar f f sexy, doar nu vrei sa pari o baietoasa cu parul scurt.totusi!love struck succeslove struck TE pup:*

| Swallow a răspuns:

Se zice ca nu e un vis bun, dar traditia subliniaza faptul ca visul acesta poate insemna lumina in viata ta, mai exact spus capacitate de a rezista dificultatilor vietii. Daca o femeie viseaza ca merge la frizer, aceasta va fi in curand implicata intr-un scandal privind moralul unui membru de familie. Pierzi timpul in discutii inutile, esti barfit - a fi - neantelegeri intre tine si membrii familiei tale - mergand la - pierdere de bani inevitabila.

Nu am gasit nicaiurea despre moartewinking

| dracidus a răspuns:

Intamplarea trebuie pusa intr-un context. Trebuie sa-mi zici faptele mai importante pe care le-ai facut zilele astea, daca ai facut vreo schimbare si apoi sa-mi povestesti visul cap coada. Astept un PM!

La o prima impresie, insa, cred ca e vorba de o frica de schimbare. Ti-e teama ca se va schimba ceva in viata ta in curand, ceea ce iti va cauza discomfort.

| catzelushdeplush a răspuns:

Nu e de bine, deoarece se spune cand visezi par inseamna moarte acum nu vreau sa te sperii dar asa se zice, in caz contrar ori esti stresata, obosita si poate ai si forta fizica scazuta, ganduri foarte multe.

| ElenaMaria1 a răspuns:

Poate ca asta e dorinta ta in interiorul sufletului tau ...sa te tunzi scurt. thinking

| RoXisS a răspuns:

A fost doar un vis nu are ce sa insemnelaughing

| Andra1024 a răspuns:

Pai daca tu ai parul lung si ai visat ca il tunzi scurt inseamna ca vei avea lipsuri sau saracie.cel putin asa am citit eu pe net.