| igrec005 a întrebat:

Imi spuneti si mie un regim de slabire si ceva pentru celulita dar sa fie eficiente: am 1, 63 inaltime, 58, 5 kg, am 13 ani si arat de parca as avea 15-16ani si nu stiu cum pot scapa de celulita de pe picioare, solduri, burta, cum pot scapa de sunculitele enervante si cum pot slabi cel putin 5/6 kg intr-o luna. Oare se poate sa dau jos cel putin 2 sau 3 kg pana miercurea viitoare(29.06.2011)pentru ca ma duc la plaja si as vrea sa par cat de cat mai slabuta. Ma puteti ajuta? Multuleschappy

3 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Nu vei putea slabi niciodata intr-o zi.Trebuie sa astepti si sa vrei cu adevarat sa slabesti.Incet,incet vei slabi daca chiar vrei acest lucru.
Mananca:orez fiert(fara condimente), pui fiert(fara condimente), peste.Tot ce este fiert si fara grasimi e bun pentru tine.
De aceea tu nu ai voie sa mananci:grasimi vegetale, carne de porc.
Trebuie sa ai o viata cat mai sanatoasa in alimentatie asa vei si da jos caloriile din corpul tau.
Mananca putin si des.De aceea sa mananci putin si des ca la fiecare masa(dupa ce ai terminato)sa faci sport(alergi...)si asa vei elimina toata grasimea care vrea sa ajunga in corpul tau.
P.S. nu uita "Legumele si Fructele"sunt cele mai sanatoase si nu trebuie ivitate.
Pa, pa!

| mirabela26craiova a răspuns:

Salll...si ew inkerk sa slbesk.ew de cateva zile m-am oboshnuit sa manak doar odata pe zi.dar daca u nu vrei sa te infometezi poti sa praktiki diferite sporturi.ew de ex caut pe youtube lectii de tae bo.iti ajuta tot korpul.slabestipeste tot.sukkes.bye

| buburuzazuza a răspuns:

Du-te la sala de trei ori pe saptamana! Eu ma duc si e mult mai bine pentru a slabiiiiiiiiiiiii!