| SkKiLzZyYy a întrebat:

Buna tpu...in cateva zile imi pun un piercing in buric si as vrea sa stiu ce fel de piercing imi recomandati. primul piercing ar trebui sa fie de aur sau argint? si dupa ce mi.l pun ce trebuie sa fac pentru a nu se infecte, precautii etc... multumesc :*

Răspuns Câştigător
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Cerceii din aur si argint au dezavantajul ca sunt fragili, se pot rupe foarte repede, iar acest lucru poate influenta iritarea zonei respective si implicit infectia. Recomandarea este sa-ti pui la inceput, piercing medicinal.Este absolut necesar sa iti speli mainile inainte de a atinge zona respectiva. Mai mult, igienizeaza de doua ori pe zi, cu sapun si apa din abundenta. Timp de un minut, misca piercingul pentru a te asigura ca nu sunt urme de sapun neclatite. Clateste apoi cu apa si sare timp de cinci minute zona respectiva si tamponeaza delicat.

Cam de 2-3 ori pe zi sa-l curatzi cu un sapun antibacterian, sa nu pui mana sa nu se infecteze, sa nu-l schimbi.
Sper ca ti-am fost de folos! Ai grija! Pupici

3 răspunsuri:
| andymili a răspuns:

1. Nu este o zona recomandata. 2. ca sa nu te infectezi, nu-l pui. Multumita?!

| sexs1m8ol a răspuns:

Din ce vrei tu nu conteaza astatongue trebuie sa te dai cu o crema... dar nu mai stiu cum se numestebig grin

| Gherman_Ion_1987 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu iti pui piercing in buricwinking