| Cαrter a întrebat:

In curand o sa fie un eveniment important la scoala si m-am gandit sa imi aranjez parul mai 'altfel'. Am cautat pe net si am gasit o 'coafura' care mi-a placut mult ( este fotografia de la profil). Dar nu stiu cum sa fac buclele alea superbe... Ma puteti ajuta? Dau fundita pentru cel mai bun si mai complet raspuns. Multumesc anticipat. love struck

Răspuns Câştigător
| Wolfy5 a răspuns:

Exact, daca ai un ondulator e perfect, daca nu poti sati cumperi unu ca nu-i chiar asa scump (eu pe al meu am dat 100 lei si de firma... da nu dint tara T.T mi la cumparat maicamea din Italia... da nu conteaza asta ) asa si rogi ori pe mama ta ori pe o prietena sa te ajute, asa sau daca vrei du-te la un coafor si ti le face fain, da ii spui cu semnee de exclamatie sa ti le faca faine, cam atat ^^ bafta! :Xkiss

6 răspunsuri:
| xlollypop a răspuns:

Eu iti dau un link k eu asa am invatat sa-mi fac bucle cu placa;;) http://www.youtube.com/......ttp?/watch :*

| sharlyn a răspuns:

Pai este placa expre pentru asa ceva si rogi o prietena sa te ajute

| MyPassion a răspuns:

Pai cu ondulatorul ti le poate face oricine sau cu placa, daca nu la coafor puppy dog eyes.

| Loreen777 a răspuns:

Heyyyy!happyBuclele le poti face cu ajutorul unei placi speciale(ondulator) sau daca nu ai, atunci te poti duce la coafor si acolo o sa le faca minunate(iti spun din experienta)!winkingFunda?rolling on the floor

| Cαrter explică:

Multumesc tuturor. happy

| Mihaela2o a răspuns:

Du-te la coafor ca nu costa foarte mult sau daca nu. Imediat dupa ce te speli il usuci si il pui pe bigudiuri.