| IIIx333III a întrebat:

In februarie, pe 22, se va organiza la noi in scoala carnavalul "Mardi Gras". Acolo se va alege mister si miss, cat si mentiuni pentru costume. M-am gandit sa ma imbrac in majoreta sau in dansatoare latino.
Ca majoreta, voi purta o fustita alb cu dungi roz pe margine, si un maiou sau un tricou roz. In picioare nu stiu ce voi purta...deci asta va fi una dintre intrebari. Ca dansatoare latino voi avea o fusta neagra si o bluza putin ciudatica. Are volane, dar e decupata pe burta, pe solduri si pe sani. La asta as purta cizme sau pantofi cu toc. La petrecere va fi si baiatul pe care il plac, asa ca vreau sa fiu sexy.

Intrebari:
1) Ca majoreta, ce pot purta in picioare? Merg tenesii?
2) De unde as putea cumpara pampoane{nu prea stiu pluralul} in Bucuresti, si la ce pret ar fi?
3) Ce alte tipsuri imi puteti spune ca sa fiu cea mai frumoasa de acolo?
4) Ce accesorii imi puteti recomanda in ambele cazuri?
5) Imi puteti da poze reprezentative?
6) Ce coafura as putea avea?

M-am gandit sa caut si cateva poze ca sa semene cu hainele pe care as vrea eu sa le imbrac atunci:

La costumatia latino, fusta este cam asa, doar ca pe negru: http://www.google.ro/......tp?/imgres r:35, s:0
Tricoul, dupa cum am zis, este mai ciudatel si nu prea am gasit imagini reprezentative.

La costumatia de majoreta, fusta arata cam asa, numai ca este mai scurta, este alba, iar pe margini are doua dungi roz: http://www.google.ro/......tp?/imgres r:37, s:0&tx=43&ty=60.
La bluza inca nu m-am decis, stiu doar ca va fi ceva roz. Iar eu ma gandeam sa port niste tenesi, tot roz, in genul acestora: http://www.google.ro/......tp?/imgres r:8, s:0&tx=95&ty=46.

Acum ca ati analizat problema din toate punctele de vedere, astept raspunsuri. Ofer funda, de asemenea.

Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

In primul rand te rog din suflet nu purta cizme la costumatioa latino.nici opincutele nu merg daca tot vrei sa fi sexy...(sunt dansatoare si stiu ce vorbesc). o pereche de sandale cu toc (ce inaltime vrei tu)
ca rochite poti da un search pe google"latin dress" si o sa gasesti milioane de modele de rochii.
daca vrei sa te faci majoresta si sa fi si sexy ia-ti un maieu.alb sau roz(daca ai aceiashi nuanta cu dungile de la rochie). si converse roz pana sub glezna sa se vada piciorul frumos.
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:0&tx=118&ty=85&biw=1280&bih=743
cu pampoanele(nici eu nu stiu exact cum se numesc)te poti duce la o florarie si ia ata de aia colorata subtire cu care se leaga la sfarsit si se increteste cu foarfeca.
ai taiat cam50 de cm de dinalea si le pui impreuna.ca si cum ai face o matura. leai legat la mijloc si acum partea stanga o pui peste partea dreapta si o mai legi inca odata(ca sa se formeze un fel de smoc de care sa il ti)
i destul de greu de explicat. sper ca ai inteles.
:*

3 răspunsuri:
| l0riiii a răspuns:

Hei adrybig grin.nu ti sa-r potrivi deloc din ce ai ales tu!:-s
iti pot da niste sfaturi, eu am fost majoreta, si ti s-ar potrivi o fusta ori alba ori rosie ori neagra, si un tricou ori rosu negru ori alb. dar sa nu fie acceasi culoare fusta cu tricoulbig grin.In picoare ti-as recomanda o pereche de tenesti tot asa ori albi ori negrii ori rosii!
uite, eu asa imi faceam pompoanele, cautam pe la magazine plase de gunoii albe si rosii, si le taiam ca pe franjuri lungii lungii, si se faceau foarte multe franjuri.si apoi le legam cu o ata sau cu ceva.si se formau pompoane, daca poti sa ma cauti pe privat si sa iti dau numarul de tel si sa iti explic mai bine! si la latino, nu cred ca ar merge. daca vrei sa te imbraci in latino iti trebuie o fusta extrem de scurta, cu multe voaluri si bluza sa fie larga tot asa cu multe voaluribig grin.si ca pantofi ti-ar trebui o pereche de opincute colorate sau albe, negre, nu conteaza. dar in orice caz cizme nu! poate o pereche de pantofi cu tocul mic mic!

Eu ti-as recomanda majoreta, se stie ca dupa "majorete"umbla toti baieti, si sunt sigura ca il vei atragewinking

daca vrei mai multe detalii despre pompoane, iti dau nr meu pe privatbig grin

oricum.iti urez noroc!
te pup!kiss
paa>big grin

| JustThat a răspuns:

thinking
Eu zic sa te imbraci in majoreta happy
Si da merg tenesii
Cauta pampoane pe net happy
Cred ca ar trebui sa-ti faci 2 coditse dar ai fi cam copilaroasa... Mai bine indreapta-ti parul si lasa-l desfacut happy

| AlexAtanasiu a răspuns:

Dansatoare latino

Întrebări similare