| IIIx333III a întrebat:

happy. In iulie, mi-am cumparat un outfit pentru prima zi de scoala. Blugi, un puloveras si niste ghete. Pff, maine sunt 32 de grade, iar eu cu siguranta nu ma pot imbraca in tinuta asta. Nu pot purta maieuri la scoala, iar de ales, am selectat 3 tricouri pe care pot sa le iau. Unul alb, pe care l-am mai purtat de cateva(bine, mai multe) ori la scoala, un tricou negru pana in gat si cu Minie Mouserolling on the floor si un tricou negru, cu decolteu. Ce sa fac? :-s

10 răspunsuri:
| anncky a răspuns:

Ia`ti tricoul albwinking
sau daca ai magazine prin apropiere poti sa iti iei un tricouwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea alege altceva, spre exemplu o camasuta cu blugi.

| teodoram a răspuns:

Pai nu stiu ce ai putea sa faci,trebuia sa te gandesti ca in septembrie o sa fie cald,mai ales acum,la inceput. ce ai putea sa porti thinking un tricou alb, camasa, ce zici? fara tricouri negre! Bafta!

| Quadrilateral a răspuns:

Nu-ti lua tricoul cu decolteu...(Te vor lua aia de c****)
Am vazut prea multi prosti la viata mea...(Sunt baiat)
O pereche de blugi si o camasa alba ar trebui sa faca totul...
Cat despre papuci...Eu ma duc in skate shoes pe care-i am de 3 saptamani...
Nu trebuie sa iti cumperi ceva nou dar poate fi un motiv cand mergi la parinti si le ceri niste bani ^^
Bafta la scoala!

| IIIx333III explică:

@anncky Este duminica, iar la ora asta nu prea sunt magazine deschise.

| IIIx333III explică:

@adriana27

Nu am o astfel de camasa.

| IIIx333III explică:

@Quadrilateral Nu are decolteul mare laughing Vroiam sa zic ca nu este pana in gat laughing

| IIIx333III explică:

@teodoram De ce sa nu port tricouri negre? :S

| danutz24 a răspuns:

Nu iti lua negru ca mori de cald tricoul alb.lol ghete in septembriestraight face ma rog...si poti sa iti iei si blugi.

| Flyn a răspuns:

Buna!
Eu zic asa: Blugi, tricoul alb si mie imi plac foarte mult gretutele acelea de vara micute.Sau ai putea sa iei niste balerini albi...
Bafta!