| LoveBlind a întrebat:

(in special pentru fete)Prietena mea face meditati la chimie si se duce undeva unde sunt tigani ghetouri...Si iese seara la 8 jumamate si vine mama ei sa o ia si nu stiu cum naiba se nimereste ca in aproape fiecare marti sa bea...mama ei dupa un pahar 2 de bere incepe sa vorbeasca tare sa fie putin bauta si pe ea a enervato asta tare cand bea ca se mai ducea si cu o prietena si pe aia vine maicasa sa o ia si na daca se apuca de vorba ii misoase gura a bautura si se vede dupa moaca ei ca e cam bauta. Faza e ca maicasa s-a suparat rau ca i-a spus ca e bauta (da fate asta era adevarul dar mrg) si i-a spus ca nu mai vine sa o ia de la meditati ca ea a venit sa o ia si ia spune ca e bauta si mrg. Pana mea faza e ca maine e ziua lu masa si ia luat un pulovar si vrea sa ii faca o felicitare ca sa isi ceara scuze si nu stie ce sa scrie.Am zis in special pentru fete ca sunteti mai potrivite pentru asta.(ea doarme la mine si in seara asta vrea sa ii scrie felicitarea)Deci plzz idei app face 41 de ani si pe ea a facut. o la 28 de ani asta asa poate va ajuta. Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea sa scrie : Draga mami,
te iubesc mult si iti urez multa sanatate! te rog iarta-ma pentru cele pe care ti l-eam spus si sper sa revenim la normal te iubesc! sper ca te-am ajutat funda?

3 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Pai din ce ai ragait tu pe acolo (zic ragait cu sensul ca nu se intelege nimic, tu nu ai auzit de semne de punctuatie?) am inteles in mare problema.Atitudinea mamei prietenei tale e jalnica, in primul rand ca bea ca o scroafa cand stie ca are un copil de crescut si in al doilea rand, ca s-a suparat cand a lovit-o adevarul...In fine,daca as fi eu in locul ei nu i-as scrie nimic,nici cadou si nici felicitare nu ar primi de la mine,aia nu e mama.Dar pentru ca nu sunt,cel mai bine e sa fie sincera si sa scrie ca o iubeste,dar sa nu lase lucrurile asa, sa poarte o discutie cu mama ei pe tema asta ar fi foarte indicat, lucrurile pot degenera usor...

| 2ochicaprui a răspuns:

Simplu, cel mai bun mod de a-ti cere iertare e sa-ti ceri iertarelaughing fara ocolisuri si substraturi. Cei mai multi prefera sa auda direct aceste cuvinte, iar dupa ce sunt spuse, bineinteles ca poti adauga si completarile suplimentare. Ii poate spune ca tine la ea si ca nu a spus cu rautate vorbele, doar ca oamenii sunt oameni si gresesc, de ambele parti si uneori ar fi bine sa si le indrepte de dragul persoanelor apropiate. Cel mai bine e sa fie sincera, iar daca mama ei tine la ea o va intelege si o va ierta. Multa bafta!

| AllinaDaniella a răspuns:

Sa ii ia o sticla de bere mai bine laughing. Doamne, ce intrebari.