| Antoniiiia a întrebat:

Intr o zi era sa pic pe scari si datorita faptului ca m-am zdruncinat,a inceput sa ma doara rau coloana cervicala.Mi-am pus un plasture dinacela pentru dureri cu ardei iute,doar ca fix unde ma durea am un tatuaj.Ok,am stat cu plasturele de seara pana dimineata si-a facut efectul,doar ca dupa ce l-am dat jos au ramas niste cosulete mici,ca iritatia, specific ca nu era iritatie.Au trecut vreo 3 saptamani de atunci si pielea in zona tatuajului a ramas la fel, cand pun mana simt asa ca niste bubite.Nu e iritatie,pielea mea nu e rosie, dar ma deranjeaza ca stiu ca nu am avut acele bubite.Asa se simt.Ce pot face sa scap?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti s-a iritat de la plasture. Acum ai si tu niste bubite. Obisnuieste-te cu ele.

| sierra1 a răspuns:

"Ce pot face sa scap?"

nimic: in 1-2 zile ești ca nouă/nou

| Iote a răspuns:

Te-ai iritat de la ardei. Mi se pare ca nu se tine atatea ore cat l-ai tinut tu. Apoi, plasturele cu ardei se foloseste in caz de reumatism, nu la loviri. Ti-a trecut, pentru ca iti trecea oricum. Se prea poate sa fi intrat in reactie si cu vopseaua/tusul de la tatuaj. Daca tot nu iti trece, mergi la medic. Sa nu faci ceva si mai urat decat niste bubite.

| EuAsaCred a răspuns:

Medic