Nu i-as spune cura. Dar am urmarit niste pasi pentru a scadea in greutate si chiar am reusit. Destul de bine. De la 86, 5 la 70. In primul rand multe fructe si legume. Putine prajeli si fara alimente pe baza de grasime multa. Paine putina, maxim 4-5 felii pe zi. Apa multa. Fara sucuri din comert. Fara bauturi acidulate. Fara snackuri, chipsuri si alte prostii. Daca e sa vorbim de dulciuri luam miere, dulceata sau ciocolata amara. Dimineata mancam ceva mai bine. La pranz neaparat bors sau supa, ceva lichid. La care merge un ardei iute. Felul doi de obicei mancam legume fierte. Seara un iaurt simplu sau cu musli. Miscare faceam la munca zilnic asa ca nu am dus lipsa. Cam astea au fost principiile de baza.
Yeap am tinut cura - 17 kg in minus in 4 luni, cu rezultate care se mentin in continuare
Pai eu intr-o luna de la 55 de kg am slabit la 45kg pentru ca nu mancam seara deloc dupa ora 7 chair 6 si beam doar apa fara sucuri.Si ziua mancam doar pe la ora 1-2 dupa`amiaza si fara paine multa doar cu o felie... Sper ca te-am ajutat!
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: