Bună draga mea
Iată răspunsurile mele :
1. De obicei un banchet incepe cu întâlnirea tuturor participanților, cu mici discuții intre colegi, îmbrățișări, așezarea la mese [ dacă e cazul].
2. Nu are rost să te chinui pe tocuri până acolo , decat dacă poți merge foarte bine pe ei. Mai bine îți pui balerinii, si te încalți acolo cu tocurile
3. Nu știam de cadouri, dar cu florile nu dai niciodată greș.
4. Cu telefonul sau aparatul foto
5. Optează pentru ceva natural : un rimel, putin creion pe pleoape, putin fard in obraji si ceva deschis pe buze asa e cel mai drăguț.
6. Ondulat, drept, cu o coadă intr-o parte, sunt foarte multe, si poate fe mai gândești până atunci
La un banchet contează să te distrezi, restul sunt doar amănunte
Te puuup :* și distractie plăcută sper că te-am ajutat
Hei
1.Banchetul meu a inceput printr-o sedinta foto in fata si in interiorul restaurantului.
2. Daca locatia iti permite, poti pleca de acasa in pantofi cu toc, dar daca vei fi nevoita sa mergi mult pe jos, iti recomand balerini sau sandale, iar ulterior te poti schimba.
3.Noi nu am facut nici un fel de cadouri.
4.S-ar putea sa aveti cameramani platiti si atunci nu e nevoie sa filmezi tu. Daca totusi iti doresti sa-l filmezi, o poti face cu telefonul mobil sau cu o camera
5. Unul care sa se potriveasca in principiu cu rochia.E de preferat sa nu fie prea strident
6.Depinde cat e de lung parul tau. Bucle, coc sau pur si simplu intins cu placa.
Mai ai timp sa te hotarasti ce si cum.
Eu iti urez de pe acum distractie placuta si spor la pregatiri :*
alynutza_9712 întreabă:
kalakkas întreabă: