| Alessiaale433 a întrebat:

Buna TPU la orice magazin se gaseste burete pentru intinderea fondului de ten?

2 răspunsuri:
| myhaelutzza a răspuns:

Buna! Nu cred ca se gaseste la orice magazin, dar le gasesti in magazine gen Kaufland, Auchan, unde au stand-uri cu produse cosmetice sau ai putea sa ti-l cumperi de pe site-uri online. La "Ladys" ( http://ladys.ro/......-3917.html ) am vazut ca este cel mai ieftin, dar nu stiu ce calitate are. Pe Youtube cel mai laudat este cel de la Ebelin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar nu toti sunt buni, unii sunt mult prea tari ( zici ca-ti dai pumni in fata cu ei ) si nici nu isi maresc mult dimensiunea.

Eu mi-am comandat de la melkior, parca au 20% reducere la prima comanda si mai ai 10% reducere daca bagi un cod de la un youtuber (gen iguanitza, cauta pe google sau Facebook-ul ei ) iar ei au constant promotii la toate produsele si te scoti foarte bine.laughing

Eu am dat 20 sau 30 de lei cu tot cu transport. Este moale, isi mareste volumul si fondul de ten arata foarte bine si are si o acoperire mai mare. Zici ca e aplicat cu aerograful.

Dar are si dezavantaje :
1. Inghite mult produs
2. Trebuie spalat zilnic si nu e 100% igenic, bacteriile se pot inmulti in voie avand in vedere ca sta un timp ud

Pentru spalare iti recomand sapunul dove, il curata foarte bine si nu ramane patat. Cand il speli la final trebuie sa nu mai iasa pic de culoare si de preferat e sa-l speli dupa ce ai terminat sa te machezi cat inca este ud. Trebuie lasat sa se usuce la aer ca sa nu mucegaiasca.

Întrebări similare