| Betty_9264 a întrebat:

La scoala am Inspectie si profa ne-a cerut sa ne imbracam intr-o camasa alba.Am fost ieri si mi-am cumparat camasa si o vesta neagra.Am gasit prin casa si o cravata de-a mea din clasele 1-4 rosu cu alb(e cravata feminina) si nu stiu daca merg. ceva de genu:camasa alba, cravata rosu cu alb si vesta neagra.cravata vine in interiorul vestei. Uitati un link cu o poza.nu e asa NEVER ...http://www.google.ro/......tp?/imgres r:1, s:0 Voi ce ziceti merge sau nu? Fundaaa!:D

Răspuns Câştigător
| ana1626 a răspuns:

Da mie imi place cum arata.Este o combinatie de culori foarte frumoasa.La multe scoli asta este uniforma.O sa dea foarte bine cu blugi sau pantaloni negri. Sper ca ti-am fost de ajutor!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o camasa lunga care se incheie in parti si are maneca treisferturi si o port doar cu vesta si las 1-2 nasturi descheiati sus. Eventual imi pun un lant lung cu multe accesorii sau un lant negru pe gat cu un accesoriu.
Eu nu te-as sfatui sa iti pui si cravata, mi se pare prea mult.

| Betty_9264 explică:

Tinand cont ...ca e la scoala, nu prea pot sa-mi pun asa multe accesoriistraight facein alta parte normal ca nu ma duc cu, cravatalaughing