Nu esti grasa
Eu la 1.85 am 63. (Baiat)
Daca aveai 1.50, 1.60 si 50-60 kg, atunci erai grasa.
La 1.70 deja esti destul de inalta. si 53 de kg e ok
Si faptul ca ti se vad venele nu stiu.
Bună! Nu, nu eşti grasă. Eşti înaltă şi slăbuţă. Eu sunt opusul tău, sunt mică şi grasă. Am 1, 62 şi 53 de kilograme. Iar faptul că ţi se văd venele are legătură mai mult cu grosimea pielii decât cu kilogramele tale. Nu prea ai ce să faci. Şi dacă e un semn bun sau rău? În mod normal faptul că te-ai bronzat ar trebui să-ţi facă venele mai puţin viziblile(din cauza închiderii culorii pielii), dar dacă nu e aşa... ce pot spune eu? Semn bun nu e, dar nici semn rău. Probabil ai şi înnotat mult, ceea ce ţi-a solicitat mâinele. Şi asta ar putea fi una din cauzele accentuării venelor.
Hmm si eu imi faceam griji ca la cei 1.72 ai mei am 59 kg.hmm. Nu, nu esti slaba. Nu, nu esti grasa. Esti foarte ok. Presupun ca esti destul de tanara. Eu zic sa stai linistita ca esti bine asa cum esti. O sa ai timp toata viata sa-ti faci griji legate de greutate. O sa vezi ca dupa 20, 20 si ceva de ani, lucrurile o sa se mai schimbe...
Nu eşti. La 1.70 e destul de bine. Oricum, esenţialul e să te simţi tu bine. Dacă eşti sănătoasă şi bine-dispusă, cei radia oricând. Indiferent dacă eşti prea grasă/slabă. Mănâncă sănătos şi fă mult sport, mai ales acum, vara. Poţi să mergi la înot, să alergi, să dansezi, să ieşi cu rolele, sau să te interesezi de o echipă locală de baschet, fotbal, handbal, etc. Îţi garantez că vei fi mulţumită.