| Smile_4796 a întrebat:

Buna TPU luni ma duc la hallowen si nu stiu in ce sa ma costume.ceva idei? si daca se poate sa imi spuneti cum imi pot face costumul... funda

Răspuns Câştigător
| adina226 a răspuns:

Poti sa te faci vrajitoare sau fantoma! Eu am fost ceva doar ca sa ne amuzam : Un fel de clown cu o peruca albastra, mi-am desenat pe fata tot felul de chesii cu vopsea de peiele si am avut o pereche de ochelariii din aceia mari, in rest o pereche de colanti colorati si o rochita sau o bluza mai lunga colorata si niste cizme mai lungi happy Am avut multe fete prin clasa care s-au facut vampirite sau ducese... sau chiar o fata s-a imbracat intr-o fusta mai scurta, un tricou alb cu un desen si o geaca scurta de blug si s-a machiat normal, dar si-a facut 2 puncte rosii pe gat si a spus ca e muscata de vampir happy

2 răspunsuri:
| Gamerita a răspuns:

-pisica neagra
-pisica zombie
-zombie
-doctor nebun(sau zombie..stii tu de`aia plini de sange cu parul ca dracu etc)
-vrajitoare
-demon
-fantoma
-mumie
-mim laughing
-schelete(make`up)
bfta

| LauR95 a răspuns:

Sall Te Poti Costuma Intr-un Vampir Si ee Foarte Simplu Iti Trebuie 1 Costum (100% Ai 1) o Capa Cu Guler Inalt Si Putin Machiaj In Jurul ochilor te poti farda negru si un pic pe buze pe exterior si la un Colt al guri cu un rosi inchis poti desena cateva picaturi de sange!(daca nu ai o trusa de machiaj, poti ruga o fata sau mama ta sa iti dea) Bafta!big grin