| kitty00 a întrebat:

M-am indragostit de... =)) look-ul rocker...sau ma rog :-j cred ca rocker e.http://www3.pictures.zimbio.com/......kMHjQl.jpg Bocancii lui Miley sunt superbi.;-? deci imi plac la nebunie.Imi puteti spune cam cat costa o pereche(asemanatori sau cat mai decenti) si unde as putea gasi(magazine din Bt, Suceava sau Iasi):*Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Frutella a răspuns:

Buna! Eu mi-am cumparat ceva foarte asemanator din Deichmann si au costat 99lei. Poti incerca acolo. Bafta!

14 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Mi'am luat identici la numai 60 ron happy daca esti din Pitesti, ti'as putea spune magazinul.

| kitty00 explică (pentru CannbalCorpse):

Nu,sunt moldoveanca.

| CannbalCorpse a răspuns (pentru kitty00):

happy.

\m/... Zici că asculţi rock? Sau toate "derivatele"rolling on the floor?

Daca am o pereche de bocanci ca ai ei nu inseamna ca ascult toate derivatele happy

straight face Lol, dar nu m-am referit la bocăncei.Mă refeream în general. În fineee.

In general ce te'a facut pe tine in stare sa comentezi ca nu ascult rock /black metal, etc happy?

Băi da nu înţelegi? Mă faci să râd aici.

Ce sa nu inteleg big grin? Habar nu ai ce tastezi. Aceasta discutie este inutila happy

1-Nu eu nu ştiu ce tastez, ci tu. Am spus eu ceva cum că nu asculţi rock, metal, etc. Răspuns: Nu, eu doar te-am întrebat dacă asculţi. 2- Dacă nu înţelegi nici aici ce am spus, atunci, te roaga toată civilizaţia să citeşti şi tu o carte, că nu pică rău.

| JeSuisAnonyme a răspuns:

Nu prea ai cum sa gasesti usor. Poti incerca in Suceava sau Iasi, la mall-uri. Dar pe durata toamna- iarna.

Poti gasi in magazinele: Bershka, Pull & Bear, Stradivarius ori Zara. Dar rar, si cu foarte mare noroc ai putea gasi sub 100 de lei. happy

Eu am mai vazut in genul, pe la Stradivariu, cam cu 129 lei dar un pic mai scurti si pe maro.

Bafta!

| kitty00 explică (pentru JeSuisAnonyme):

Inca o intrebare...care imi freaca gandul acum laughing. Astia pot sa ii port si in perioada toamna-iarna(prin octombrie cam ase) si perioada iarna-primavara?

| JeSuisAnonyme a răspuns (pentru kitty00):

Desigur. Asemenea cizme au fost concpute pentru frig (toamna- iarna) dar pentru dorinta de a fi la moda, lumea le porta tot anul, indiferent de sezon.winking

| Valentina24Ani a răspuns:

Nu sunt chiar la fel dar is frumosi dar nu este magazin de unde sa iei da ca vrei trebuie sa iei de pe net. Uite si-teulhttp://www.bonprixro.eu/ro/Moda-pentru-femei/cizme/cat1.10.956.html.