Buna! Eu mi-am cumparat ceva foarte asemanator din Deichmann si au costat 99lei. Poti incerca acolo. Bafta!
Mi'am luat identici la numai 60 ron daca esti din Pitesti, ti'as putea spune magazinul.
Nu,sunt moldoveanca.
.
\m/... Zici că asculţi rock? Sau toate "derivatele"?
Daca am o pereche de bocanci ca ai ei nu inseamna ca ascult toate derivatele
Lol, dar nu m-am referit la bocăncei.Mă refeream în general. În fineee.
In general ce te'a facut pe tine in stare sa comentezi ca nu ascult rock /black metal, etc ?
Băi da nu înţelegi? Mă faci să râd aici.
Ce sa nu inteleg ? Habar nu ai ce tastezi. Aceasta discutie este inutila
1-Nu eu nu ştiu ce tastez, ci tu. Am spus eu ceva cum că nu asculţi rock, metal, etc. Răspuns: Nu, eu doar te-am întrebat dacă asculţi. 2- Dacă nu înţelegi nici aici ce am spus, atunci, te roaga toată civilizaţia să citeşti şi tu o carte, că nu pică rău.
Nu prea ai cum sa gasesti usor. Poti incerca in Suceava sau Iasi, la mall-uri. Dar pe durata toamna- iarna.
Poti gasi in magazinele: Bershka, Pull & Bear, Stradivarius ori Zara. Dar rar, si cu foarte mare noroc ai putea gasi sub 100 de lei.
Eu am mai vazut in genul, pe la Stradivariu, cam cu 129 lei dar un pic mai scurti si pe maro.
Bafta!
Inca o intrebare...care imi freaca gandul acum . Astia pot sa ii port si in perioada toamna-iarna(prin octombrie cam ase) si perioada iarna-primavara?
Desigur. Asemenea cizme au fost concpute pentru frig (toamna- iarna) dar pentru dorinta de a fi la moda, lumea le porta tot anul, indiferent de sezon.
Nu sunt chiar la fel dar is frumosi dar nu este magazin de unde sa iei da ca vrei trebuie sa iei de pe net. Uite si-teulhttp://www.bonprixro.eu/ro/Moda-pentru-femei/cizme/cat1.10.956.html.