anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc roxy si in curand voi avea balul de sf cls a 12. Credeti ca e ok sa ma imbrac in pantofi vezi cu toc de 15 cm verzi, colanti galbeni, un top d&g mov si palarie de cul mustarului? Ca accesori vr sa port o centura neagra, si bratari cercei masivi. Ce ziceti? La par vreau sa il ondulez foarte tare. Multuu. Pupiciii. Funda! :*:*::**

11 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu cred ca e ok sa te duci la bal in colanti.

| Amelya02 a răspuns:

Bună.
Nicidecum nu te duce aşa. Vei arăta ca o sorcovă şi toţi vor râde de tine.
Toate vor fi păpuşi acolo, cu fel şi fel de rochiţe, numai tu vei arăta ca una eşuată.

| hp1uk a răspuns:

La banchet in colanti nu te sfatuiesc sa te duci. Si in niciun caz cu cercei masivi. Ia-ti o rochie, fii feminina! Sunt si asa putine ocaziile in care se poate purta rochie, de ce sa nu profiti intr-un moment asa special?

| SweetDreams a răspuns:

Super! laughing)
O sa fii in centrul atentiei, te asigur laughing

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna. Cred ca ai glumit...hee hee Pentru un astfel de eveniment e necesar sa iti iei o rochie eleganta. happy

| AndyAndrey35 a răspuns:

Imbracat-e cum iti place

Răspuns utilizator avertizat
| DjLayla a răspuns:

Fa-ti o poza sa te vedemhappy

| Behindyou a răspuns:

Suna ca ***. Nu sunt eu critic de moda, sau designer, da` nu ai nici un gust.

| Mariuca4562 a răspuns:

Da este foarte ok rolling on the floor! Lasand gluma la o parte chiar nu este o idee buna! Ideile bune mi s-au parut sa iti ondulezi parul si sa iti iei pantofi cu toc! Restul nimic! Eu zic sa- ti iei o rochie mai lunga in spate si mai scurta in fata sau o rochie cu tul(tutu) sau o rochie lunga(pantofi ce toc exceptional). Stiind ca va fi seara iti recomand culorile:

-rochia rosie pantofii negri(sau invers)
-rochia albastra pantofii negri sau albastri
-rochia turcuaz pantofii turcuaz sau negri
Sper sa-mi dai funda!love struck

| kidutza04 a răspuns:

O sa arati ca un curcubeu,