Nu are ce sa-ti faca rau. Insa trebuie sa-l lasi pe par macar jumatate de ora inainte de a-l spala. Eu folosesc de 2-3 ori pe saptamana.
Bună.
La 2-3 zile doar pe vârfuri.
O dată pe săptămână prin masajul pielii capului cu 1-2 ore înainte de spălare.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Buna!
Nu prea iti recoman da il folosesti zilnic deoarece trebuie spalat sia sata r inseamna sa iti speli si parul zilnic lucru foarte rau. Eu zic sa il folosesti odata la 3 zile
Te poti da dar parerea mea e ca parul mai trebuie lasat si sa respire, incearca sa te faci o data la 2 zile
Incearca sa te dai la 2 zile, si sa il ti cat poti de mult, iar pentru o eficenta mai mare atunci cand te-ai dat cu ulei infasoara capul intr-un prosop ud cu apa calda pentru ca aburi sa faca sa iti intre uleiul in pori mai bine. Craciun FEricit!
Dacă îl foloseşti în fiecare zi, s-ar putea să ţi se îngraşe părul mai repede.
De două ori pe săptămână, zic eu că ar fi suficient.
Da,si eu cred la fel, mersii!
Cel mai bine este sa te dai inainte cu cateva ore sa faci baie (deci cam la 4 zile)
Nu.De vreo 2-3 ori pe saptamana, si recomandat inainte sa-ti faci baie cu 1-2ore.Ai grija si la ce perioada cat de lunga deoarece incepe sa ti se ingrase parul si o sa necesite spalare mai deasa, so trebuie sa faci niste pauze intre perioade, cat consideri tu.