BUna,ce pot sa-ti spun este din experienta mea, e necesar sa consumi multa apa pe parcursul zile, undeva 1, 5-2 L.Insa totul depinde de stadiul celulitei,dar apa rezolva cat de cat problema,o s avezi singura. Exercitii fizice zilnice,si poti sa incerci masti-cafea naturala cu ulei de masline, le amesteci bine, le pui in zona necesara si acoperi cu pelicola de bucatarie, sau de care ai si asa vreo ora, una jumate.
Workout all day all night.glumesc,sau nu chiar, cauta pe youtube exercitii pentru combaterea celulitei din ce zona ai tu nevoie fa-le de 2 ori pe zi impachetata cu o folie dinaia transparenta sa transpiri calumea. Ai aici o serie de alimente pe care ar trebui sau nu ar trebui sa le mananci ...ratare,mai e si chestia cu zatul d cafea, nu pare prea convingatoare dar o poti incerca.nu-ti va fi usor sa scapi de ea dar daca te hidratezi bine(2l de lichide pe zi) si renunti categoric la sucuri carbogazoase energizante etc. + putina vointa o sa reusesti
Buna!
Oricat te-ai chinui, de celulita nu vei putea scapa toata viata, sa stii!
http://www.eva.ro/despre-remedii-celulita/
Te pup!
Ar trebui ori sa te apuci de un sport ori sa faci tu singura exercitii specifice celulitei.
Un regim alimentar sanatos! Incearca dieta dukan. Eu am slabit 3 kg in vreo 3 saptamani cu dieta asta.