| Morena3344 a întrebat:

ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?big grin deci eu am 14 ani si as vrea sa ma vopsesc(permanenta) adica doar cateva suvite ...doar ca imi este frica, doarece am citit pe cutie ca vopseaua este nerecomandata copiilor sub 16 anilaughing chiar asa de mult dauneaza parului? merci de ajutot anticipat:*

Răspuns Câştigător
| alicepika a răspuns:

Vopseaua nu este recomanda pentru ca contine substante care in timp vor afecta parul si il vor distruge.e ca si cum ai folosi placa de intins parul.nu cred ca ar dauna cateva suvite dar poti sa intrebi pentru mai multa siguranta la coaforul unde te tunzi de obiceihappy

| Morena3344 explică (pentru alicepika):

Merci de ajutor :* eu eram stresata pentru ca este prima data cand ma vopsesc

| alicepika a răspuns (pentru Morena3344):

Cu placerebig grin

5 răspunsuri:
| LikeABossBaby a răspuns:

Eu m-am vopsit [pe tot parul] si am 14 ani.Nu m-a afectat cu nimic chiar am impresia ca mi-a intarit parul si mie nu mi-a ars parul cum se zice, si o sa ma mai vopsesc cand incep scoala.Bafta:*

| Iubibilăă a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa nu te grabestiwinking

| blk23 a răspuns:

Mai bine te vopsesti cu sampon de la loncolor, tine destul de mult. daca te vopsesti cu permanent o sa trebuiasca sa te vopsesti tot timpul sa nu se vada la radacini. Eu ma vopsesc cu sampon din cand in cand, mai schimb nuanta sa nu ma plictisesc de el.