| Elide a întrebat:

Bună TPU, mă puteți ajuta și pe mine cu o problema cu părul? Nu îmi mai creste, crește foarte greu, îl tund la vârfuri, la 1luna jumate, 2, eu l-am decolorat acum un an și a trebuit să mă tund scurt scurt. Abia a crescut de-o palmă in anul ce a trecut,eu am înlăturat tot ce a fost vopsit, decolorat, părul,nu l-am decolorat la rădăcina, doar anumite porțiuni pe par și le-am înlăturat, crește foarte greu,s-a rărit,a văzut foarte mult,cădea de dinainte sa mă decolorez, îl aveam mult mai des, acum parcă am o mână de par.Firele căzute nu mai dau, încerc tot felul de tratamente și uleiuri și în frunte se vede așa pielea,când se îngrașă dar cu cunoaște și mai mult pielea capului, eu nu îl aveam așa, ce pot sa fac sa se indeseasca, nu îl aveam așa, sunt foarte stresata pe chestia asta?

Răspuns Câştigător
| Corina64 a răspuns:

Încerca ulei de ricin la rădăcina, o sa te ajuta cu hidratarea și creșterea parului, ai grija și la șamponul sau balsamul pe care îl folosești.

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

In mod normal, firele de par cresc aprox. 0.3mm intr-o zi, adica cca. 1cm intr-o luna. Pentru a putea creste, trebuie sa tai mai putin.
Chimicalele folosite la vopsire usca si slabesc firele de par, care se rup mai usor. La fel distrug si radacinile firelor.