| Oanny a întrebat:

Mama, dupa ce i-a fost dat un pliant(foaie a4) pe care scria despre o cura de slabire pe baza de otet de mere de la ambrau dorel, a cumparat de la plafar aceasta "Tinctura pentru cura de slabire si impotriva obezitatii, pe fondul otetului de mere"(asa scrie pe pliant). Sticluta e mare gen.sticla pentru spirt si de culoare inchisa.Pe pliant scrie ca la fiecare cana de ceai se pune o lingurita de tinctura! Ceea ce nu inteleg eu e cand se ia? Adica dupa sau inainte de masa, de cate ori pe zi? mersi mult fundatongue:*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, nu stiu daca iti sunt de ajutor dar mama ta poate sa foloseasca si doua lingurite de otet de mere intr-un pahar de apa amestecat cu doua lingurite de miere. Este foarte eficienta. Sa il bea in timpul sau dupa masa cu inghitituri mici, de trei ori pe zi.Iti recomand cartea ''Mierea si alte produse naturale" scrisa de D.C. Jarvis, caut-o pe net si o sa o gasesti. Te rog sa imi spui daca tia folosit la ceva.
P.S. Aceasta "licoare" este buna si pentru obezitate, daca citesti cartea o sa vezi la ce este bun.

| F13 a răspuns:

Am tinut si eu o astfel de cura, si intr-adevar sticla era de culoare inchisa. eu o luam inainte de masa, o lingura intr-un paharel de apa