Nu pili unghia in exces, ci doar cat sa ii iei luciul ca sa nu te piste asa tare. Gelurile de pe mynails.ro sunt bune, cel putin cel pe care l-am incercat eu am incercaf gelul 3 in 1 la 15 ml si a costat 33 de lei. Cand cauti un produs, cauta si opiniile altor persoane asupra lui
Nu am pilit unghia in exces multumesc, am sa caut. O zi frumoasa!
Oriunde vei merge sa-ti faci unghiile vei vede ca e normal sa te piste cand bagi mana in lampa.
Super Galaxy. A rezistat gelul pe unghie 2½-3 luni. Nu a piscat deloc. Singurul lucru care nu imi place la acest gel este ca daca aplic perlute sau alte accesorii micute pentru unghii, atunci cand scot mana din lampa UV observ mici bobite de aer in gel. Dar sunt foarte mici si insesizabile daca nu privesti foarte atent. Uneori patesc asa, alteori nu. Dar acest gel este foarte bun cu toate ca o cutiuta cu 30 ml costa in jur de 100-130 de lei. Mai difera preturile. Tu ce ai folosit pana acum si cat costa gelul si in ce cantitate.
Multumesc, pai eu nu am mai facut pana acum si gelurile de la kit sunt de la Sina si acum am vazut ca sunt foarte ieftine
Bună poți încerca cele de de la master Nails eu folosesc builder pink ul și nu arde, e un roz transparent ☺
DaciaRomania întreabă: